Vad är Grade Stakes?

August 13

Grade insatserna är insatser som används på en byggarbetsplats som höjdreferenser. Denna byggnad verktyg är användbart för professionella byggare och personer som arbetar med gör det själv-projekt lika. Många hårdvara och byggaffärer bär betygs stakes, och de finns även i bulk från företag som tillverkar dem, med vissa företag som erbjuder ett antal alternativ, när det kommer till betygs stakes. De kan också improviseras i en knipa.

En typisk klass insats är gjord av obehandlat trä. Användare kan markera upp trä med höjdinformation och andra referenser, och vissa människor doppa sina betygs andelar i färg för att ge en enkel markering yta eller ett färgkodat referens. För dem som är villiga att betala extra, kan betygs stakes komma predipped för bekvämlighet. Variationer av plast och metall är också tillgängliga.

När människor först börja arbeta på en byggarbetsplats, oavsett om de bygger en kontorsbyggnad eller ett däck, de behöver för att kartlägga den för att lära sig om höjder på sajten. Webbplatsen kommer inte att vara platt, och betygs stakes används för att markera ut området som föreslås för byggande, och att generera data om vad som kommer att behöva göras för att ta platsen upp, eller ner, för att "kvalitet", den punkt där den kommer alla att vara nivå. Under betygssättningen, kan platserna grävas, och material kan också föras in för att höja betyget, med målet att skapa en jämn, utrymmesnivå för byggnaden.

Grade stakes används med andra verktyg för att kartlägga de höjder på tomten. Människor kan lämna olika beteckningar på betyget insatserna för referens. Vissa byggföretag använder stavar som är taggade med sina kontaktuppgifter, så att om det finns en incident på platsen, är det lätt att spåra företaget ansvarig. Det är viktigt att vara medveten om att om en klass spel oavsiktligt rubbas eller rotlösa, bör någon få veta om det; bara sätta insatsen tillbaka rekommenderas inte eftersom den inte kan hamna på rätt plats.

Människor kan också hänvisa till betygs stakes som inspektörernas stakes. Medan inställningen betygs stakes, människor använder mätutrustning som byggmästare nivåer och enkät linjer för att se till att insatserna är korrekt placerade och mätningarna är exakta. Att vara utanför i en liten sätt kan översätta till ett stort problem längs linjen, vilket gör det viktigt att ta tid att ställa insatserna rätt.