Vad är Vicodin Återkallelse?

December 14

Vicodin eller hydrokodon, är en vanlig narkotiska smärtstillande som i allmänhet är endast tillgänglig genom recept. I receptblankett det brukar kombineras med paracetamol. Många tar hydrokodon att behandla smärta av olika slag, men recept är oftast ges för kortvarig användning eftersom hydrokodon är beroendeframkallande. Dessutom, efter ett tag människor bygger en tolerans mot medicinering och behöver ta mer av det för att det ska förbli effektivt.

Det är möjligt för personer som använder Vicodin regelbundet för att bli beroende och drabbas uttag när de slutar ta medicinen. Vicodin tillbakadragande är kroppens reaktion när man slutar ta medicinen om de är beroende av den. Den varar vanligtvis tre till fyra dagar och kan inkludera följande symtom:

Utöver ovanstående symtom från Vicodin tillbakadragande, kan människor lämnar snabbt ha en ökad smärtnivåer från skador som orsakade användning av drogen. Dessa kan vara riktigt fysiskt eller psykosomatiska, men antingen sätt de är svåra att bära. Folk allvarligt beroende kan agera irrationellt, och det är inte deras val att sluta ta Vicodin de kan agera på ett sätt som är osäkra för att få mer medicin.

Emotionell tillbakadragande från hydrokodon är lika betydelsefulla och folk kan börja känna ödelagda och tomt utan drogen. Liksom många andra beroenden, är hydrokodon missbruk både fysiskt och känslomässigt. När folk slutar ta Vicodin, de måste ta itu med den känslomässiga sidan av missbruk också, och det är oftast sker genom behandling vid missbruksbehandling centers, deltagande i stödgrupper, eller genom individuell rådgivning.

När människor väljer att sluta ta hydrokodon, bör de vara medvetna om att Vicodin tillbakadragande är vanligtvis inte livshotande. Det är möjligt att bära tillbakadragande från säkerheten i hemmet. Men för långtidsanvändare, kan det vara nödvändigt att genomgå detox i en drog behandlingsanläggning. Vissa människor kanske föredrar detta eftersom att vara i anläggningen skyddar dem från att söka mer hydrokodon att ta, och eftersom missbruksbehandling hjälper till att ta itu med de känslomässiga aspekterna av Vicodin tillbakadragande och missbruk.

Hydrocodone av naturen skapar beroende, och inte alla människor som tar det är anses missbrukare, även om de är beroende av drogen för smärtlindring. Dock kan de som använder drogen under en period som överstiger två veckor till två månader räknar vissa Vicodin abstinensbesvär när slutar användning. Så länge personen har använt drogen i ett rekommenderat sätt kan läkarna bara hjälpa patienten avta användning, vilket i allmänhet leder till färre abstinenssymptom.

Dock kan missbrukare som har överutnyttjas hydrokodon inte kunna dra nytta av detta avsmalnande process, och läkarna måste få användning ner till riktlinjer användnings säkra. Ett av de stora problemen med hydrokodon missbruk är att medicinen kombineras ofta med acetaminofen. Detta innebär att om man tar mer av den rekommenderade dosen kan avsevärt öka risken för leverskada. När människor allvarligt missbruka Vicodin avsmalningen metoden får inte vara ett lönsamt eftersom initiala nivåer som skulle behövas är fortfarande långt över rekommenderade doser, och de flesta människor kan behöva sluta cold turkey.

  • Gåshud är ett symptom på Vicodin tillbakadragande.
  • Sömnlöshet är ett tecken på tillbakadragande från Vicodin, ett smärtstillande.
  • Alla narkotika, även recept hydrocodonen, kommer med en hög risk för missbruk och beroende.
  • Individuella rådgivning sessioner kan hjälpa behandla individer som arbetar med den känslomässiga aspekter Vicodin tillbakadragande.