Vad är en Mincing styrelse?

March 6

En finhacka styrelse är en trä skärbräda används för malning örter och andra livsmedel som nötter. Kött styrelser har en cirkulär fördjupning i mitten för att hjälpa till att hålla de hackade poster i styrelsen. En malning styrelse är vanligtvis små och torg i form och gjord av hårt trä såsom lönn.

En hackbräda kan säljas ensam, men mer ofta än inte det är förpackat i en uppsättning tillsammans med en hackkniv. Detta beror på att malningen kniv är designad för att passa indraget området i styrelsen. En malning Kniven har ett böjt blad och en eller två handtag för att hjälpa arbeta bladet i en skiv rörelse över örter eller nötter som ska malet. Vissa Malningen knivar har märk handtag sticker upp ovanför bladet, medan andra är slankare i design.

En vanlig kniv och regelbunden skärbräda brukar inte fungera lika bra för malning örter som den fina, fuktiga örter tenderar att glida av skärbräda, men ändå hålla sig till kniven. Det dubblas blad malning knivar tillgängliga, men vissa kockar tycker att malet örter tenderar att samla in mellan de två bladen. En enda blad mals kniv används med en hack styrelse hjälper ofta att hålla örter från både glider av styrelsen och hålla sig till kniven.

Tärnings skär livsmedel i fina likformiga bitar och malning är bara en ännu finare tärningar. Det är ofta mycket lättare att skapa enhetliga bitar när tärning örter på en hack ombord genom att flytta malningen kniven upp och ner väggarna i utbuktning i styrelsen att det är med en vanlig platt skärbräda och raka blad kniv. Gummifötterna på de flesta Kött styrelser hjälper till att hålla brädan stadigt.

Vissa människor gillar att använda en hack styrelse i stället för en vanlig skärbräda på camping resor. Den mindre storleken och kvadratisk form gör det enkelt att hantera i ett litet utrymme och indraget sektionen hjälper till att hålla livsmedel från att falla över sidorna lika lätt. En mals styrelse och kniv set kan också göra en stor gåva och många uppsättningar säljs i presentförpackning och komma med en livstids garanti.

  • En malning styrelsen är gjord av hårt trä.