Vad är Bruschetta Chicken Bake?

March 14

En bruschetta kyckling baka är en bakad kyckling maträtt som använder de grundläggande ingredienserna för bruschetta, toppade en rostade och kryddat bröd med en tomat blandning, att smaksätta köttet. Ett enkelt och snabbt beredda skålen, använder en bruschetta kyckling baka mestadels färdigförpackade ingredienser i kombination med några färska eller malda örter, grönsaker och ost. Generellt hemlagad, erbjuder denna maträtt en italiensk twist på klassiska ugnsbakad kyckling.

Benfritt, är skinn kycklingbröst som normalt används för en bruschetta kyckling baka. Brösten kan lämnas helt utan oftare kubik eller skuren i lagom stora bitar. Färska eller konserverade tomater, ofta med saften ingår, är också en nödvändig ingrediens i denna maträtt. Tomaterna är oftast tärnad, och om konserverad, kan inkludera andra aromer såsom vitlök, oregano, eller basilika. En torr omedelbar bröd fyllning, normalt kyckling smaksatt, fungerar som brödet bas för bruschetta delen av skålen.

Vitlök och färsk basilika vanligen ingår i säsong ett bruschetta kyckling baka. Italienska kryddningen kan användas i stället, dock. Riven mozzarellaost, eller en kombination av mozzarella och parmesan, används normalt i skålen samt.

För att göra en bruschetta kyckling baka, tomater, vitlök och torkade fyllning mix kombineras med vatten och fick stå för att fukta den torkade brödet. Denna blandning fungerar som bruschetta topping för baka. Medan topping sitter, är kycklingen placeras i en ugnsform, och ost och basilika är skiktade på köttet. Tomatblandningen kan sedan toppa de två skikten. Vissa versioner kommer att lägga ett extra lager av ost också.

När alla lager är på plats, kan bruschetta kyckling baka kokas. Denna maträtt bakar normalt för ungefär en halvtimme, eller tills kycklingen är genomstekt. Helt tillagad kyckling kommer att ha några rosa områden. Den färdiga skålen har en knaprig, smakrik topping, med smält, skumpa ost.

Även om en bruschetta kyckling baka är enkel att göra, det finns fortfarande flera problem som kan resultera i en mindre än stellar färdiga maträtten. Oro för alltför brynt topping kan leda en oerfaren kock för att ta bort skålen för tidigt, vilket resulterar i dåligt tillagat kyckling. Alternativt kan kocken försöka täcka skålen. Bruschetta kyckling baka, dock normalt inte omfattas eftersom det oftast resulterar i sörjig bruschetta topping. En annan orsak till mosig topping är att lägga för mycket vätska till blandningen under dess framställning.

  • Kycklingbröst är en viktig ingrediens i många kulinariska rätter.
  • Kryddat bröd och tomater är två ingredienser i bruschetta kyckling baka.
  • Parmesan är en hård, lagrad ost som används i många rätter.