Behandla Hypoglykemi

March 4

Hypoglykemi är olika för många människor och vad som fungerar som en bra behandling för vissa kanske inte fungerar så bra för andra. Generellt kan låga blodsockernivåer (även känd som hypoglykemi) lösas med en quick fix behandling. Detta inkluderar någon form av socker. Några exempel på olika saker som kan hjälpa en person som är hypoglykemiska är:

  • Fem eller sex stycken hårda karameller
  • Glukos gel (en portion) eller tre eller fyra druvsockertabletter
  • Åtta uns (eller en kopp) mjölk
  • Fyra uns (eller en halv kopp) av fruktjuice eller icke-diet soda
  • En matsked socker eller honung

Var noga med att behandla hypoglykemi med socker eller kolhydrater som paras med mycket lite fett och protein. Annars kommer behandlingen att arbeta för långsamt för att göra något bra. Det bästa du kan göra om du tror att du har ett problem med lågt blodsocker är att kontrollera det genom att ta ett litet blodprov och testa den med en meter. Målet är att få blodsockret att minst 70 mg / dL.

Ibland är det för sent för en snabb-fix mat för att rätta till problemet eftersom personen har gått ut och / eller är att ha ett beslag och har en blodsocker som är alldeles för lågt och kan leda till döden. När detta händer finns det en injektion den svimmade personen kan ges, som kallas glukagon. Detta fungerar ännu snabbare än snabblösning livsmedel och kan hjälpa en medvetslös person som lider av hypoglykemi att återfå medvetandet. Om det finns ambulans närheten, kan den som har hypoglykemi få ett IV med dextros i den.

Efter behandlingen har tillämpats (oavsett i vilken form som kan ta), måste den person som har hypoglykemi ges något som är ett längre verkande komplexa kolhydrater. De flesta människor tycker att detta uppgår till ungefär en halv smörgås.

Det är viktigt att se till att hypoglykemi stör livet så sällan som möjligt, så om du upplever lågt blodsocker ofta, kan du finna en fördel i att ändra doseringen av någon medicin eller insulin du kan ta. När du räkna ut orsaken till problemet, bör du kunna hitta ett sätt att rätta till det.