Vad Är Dallas Museum of Nature och Science?

October 8

Dallas Museum of Nature and Science är en samling av naturhistoria och praktisk vetenskap utställningar i centrala Dallas, Texas. Den består av tre fristående byggnader i Fair Park distriktet Dallas och är på många sätt utformade som en allt-i-ett resmål för familjer och skolgrupper. Var och en av byggnaderna är värd utställningar och praktiska aktiviteter som är särskilt tilltalande för ungdomar. Museet omfattar allt från bildandet av jorden till de yttre delarna av galaxen och alla varelser och vetenskapliga principer i mellan.

Vid ett tillfälle, var och en av byggnaderna höll en oberoende museum. De tre förenade krafter i 2006, dock, och nu kollektivt kallas Dallas Museum of Nature and Science. Varje byggnad har fortfarande många av de egenskaper hos dess tidigare oberoende, men verkar under enhetlig ledning, med delad personal och en enda inträdesbiljett.

Den tidigare Dallas Museum of Natural History ses allmänt som ankare för den nya Dallas Museum of Nature and Science. Detta utrymme, känd nu som The Nature Building, innehåller en rad visar på naturhistoria, inklusive naturlig storlek dinosaurie reproduktioner och många artefakter på djurlivet i hela världen. Det är hem till gallerier dokumenterar livet på jorden från förhistorisk tid allt fram till nutid genom en blandning av tredimensionella displayer och interaktivt lärande stationer.

Granne är Science Building, tidigare Dallas Health Museum. Här kan besökarna utforska en rad permanenta praktiska utställningar på många aspekter av vetenskap, från astronomi och kemi till fysik och kinetik rörelse. Curatorer i detta museum är oftast väl insatt i grundläggande vetenskapliga principer, och finns till hands för att hjälpa barn och deras familjer och lärare förstår teorierna på spel i varje utställning. The Science Building är en av de mest interaktiva delarna av Dallas Museum of Nature and Science, eftersom nästan alla skärmar, permanenta eller tillfälliga, är utformade för att vara praktiska och undersökande.

Även inrymt i Science Building är ett IMAX teater, en biograf som stöder en skärm som spänner flera historier i höjd som används för att visa naturdokumentärer, vetenskaplig film och andra utbildningsinslag. Dallas Museum of Nature and Science är en av många amerikanska museer att vara värd denna typ av film förmåga. Filmer som visas i denna teater lockar besökare till museet från hela Dallas regionen.

The Science Building är också hem för många av samlingarna från fd Dallas Barnens Place, ett museum som fokuserar på småbarnsfostran och utveckling samtidigt som stimulerande aktiviteter för små barn och deras familjer. När Dallas Museum of Nature and Science övertog barnen är att anläggningen i huvudsak samman till Science Building. Det är inte längre en egen plats, utan snarare är en samling av permanenta gallerier intill vetenskap utställningar. Kondens gör för en fantastisk kombination av museer och barn, eftersom det finns mycket att se och göra för alla i familjen.

Intill Science Building är Planetarium Building, den tredje och sista byggnaden av Dallas Museum of Nature and Science. Planetariet är aktiv, vilket innebär att astronomer arbeta där året runt för att kartlägga och studera stjärnorna. De flesta delar av anläggningen är öppna för allmänheten, och besökarna uppmuntras att lära sig om stjärnorna genom en mängd utställningar och praktiska aktiviteter. Organiserade grupper kan också turnera planetariet och delta i sessioner som leds av arbets astronomer.

  • Dallas Museum of Nature and Science ligger i centrala Dallas, Texas ,.