Hur väljer jag det bästa Intarsia stickbeskrivningar?

January 10

Intarsia stickning är en teknik som använder flera block av färg för att skapa en bild eller design i tyget. Lämplig för mellanliggande och erfarna stickare, intarsia stickning mönster bygger på grundläggande tekniker för att skapa en visuellt intressant projekt. Stickbeskrivningar terar intarsia mönster varierar från tillbehör som handskar, halsdukar och mössor till större projekt såsom väskor, tröjor och filtar. Den bästa intarsia stickning designen är den som passar dina behov och estetiska preferenser. Att välja den rätta, ska du undersöka dina behov och kunskapsnivå samt dina önskemål om det färdiga projektet.

Intarsia mönster faller under den breda kategorin "colorwork." Mönster för intarsia stickning varierar i komplexitet från enkla geometriska former, till exempel en konstruktion arbetade med hjälp av en huvudfärg och en bakgrundsfärg, till mer invecklad, väggmålning liknande arbeten med ett dussin eller fler färger. Intarsia stickbeskrivningar som använder många färger är mer komplicerade och kräver en högre kompetensnivå än de utnyttjar bara en eller två nyanser. Itâ € s rekommenderas att stickare väljer en enkel design för att bygga sina färdigheter innan man går vidare till mer komplexa projekt.

Intarsia stickbeskrivningar beräknas med ett visst antal stygn och rader. För att en konstruktion ska fungera måste ditt projekt ha minst lika många stygn och rader som de stickmönster sjökort. En intarsia design gjord för en filt, till exempel, är oftast för stor för att få plats på en halsduk. Även om detta är oftast sant, kan en konstruktion som består av många mindre upprepningar av en grafisk motiv enkelt översätta från stora projekt till mindre arbeten.

Sticka ett prov med hjälp av din valda garn och nålar för att avgöra hur många stygn och rader du sticka per tum. Jämför dessa siffror, som kallas din mätare, till stickmönster diagram för att avgöra huruvida intarsia mönster är lämplig för ditt projekt. Räkna antalet stygn och rader i intarsia stickning mönster du funderar. Använda gauge Swatch, kommer du att kunna bestämma den ungefärliga storleken av designen.

Inte alla stickmönster skapas lika. Intarsia stickbeskrivningar, liksom andra stickmönster, inte är föremål för ett universellt ordförråd eller format. Leta efter ett mönster eller ett diagram som tydligt märks och beskrivs i dess instruktioner. Vissa stickmönster är skrivna för mer avancerade stickare som har möjlighet att läsa dem tydligt och utnyttja förkortningar eller underförstådd kunskap. Välj ett mönster med minimala förkortningar och massor av detaljer för din första razzia i intarsia stickning.

  • Inarsia stickning är en flerfärgsstickteknik.