Hur kan jag förbereda för att kasta en Surprise Party?

December 26

Att kasta en överraskningsfest är väldigt roligt för alla inblandade. Part besökare och värdar får både en kick av att planera överraskning utan hedersgäst reda. Om han eller hon inte bor i närheten, bör planera överraskningsfest vara ganska enkelt. Om däremot hedersgäst bor i samma stad och du delar alla samma vänner, blir planeringen lite knepigt.

Det borde vara självklart att varje gäst ska få veta i förväg att du kommer att kasta en överraskningsfest. Några av dina mer pratsamma vänner och släktingar kan behöva uppmuntras mer än en gång för att vara diskret. Om du bor i en stad där alla känner alla, är särskilt viktigt diskretion. Lokala handlare kan behöva släppa in på överraskning, särskilt om du planerar att köpa överraskning part leveranser från sina butiker.

Förutom rådgivning diskretion, måste du räkna ut hur man får alla gäster, liksom hedersgäst, till ditt hem utan blåser överraskning. Det finns vissa saker att tänka på. Till exempel, vad händer om din gäst heders gör planer för natten till överraskningsfest? Många värdar inte bjuda in en överraskningsfest hedersgäst förväg av rädsla för att förstöra överraskningen, sedan hitta sig med ett dilemma eftersom hon redan har gjort upp planer.

Det är bäst att göra en av två saker. Bjud hedersgäst till en mindre händelse i förväg; till exempel kan han tror att han bara ha middag för två eller fyra. En annan lösning är att anlita hjälp av en medbrottsling som kommer att se till hedersgästen dyker upp på anvisad tid och plats. Om hedersgäst bor på samma ställe som partiets läge kommer medbrottsling behöva ta bort henne för dagen, eller åtminstone, några timmar.

Inbjudningar ska skickas ut cirka sex veckor till en månad i förväg. Låt dina gäster veta om hedersgästen tror något annat kommer att gå den dagen så överraskningen inte är förstört. Låt dem OSA till ett företag e-post eller speciella röstbrevlåda inställd för tillfället. Se till att de vet att inte lämna röstmeddelanden när det överraskningsfest. Även om hedersgäst inte leva med dig, kan han fortfarande vara runt medan du kontrollerar dina meddelanden.

När du handlar för festen, måste du dölja leveranser när du kommer hem, särskilt om hedersgästen bor hos dig eller tycker om att stoppa genom oanmälda. Party gäster bör uppmanas att komma till överraskningsfest minst en timme före hedersgäst förväntade ankomsttid. Det sista du vill är att tjugo bilar parkeras på uppfarten, vilket kan förstöra överraskningen. Be gästerna att parkera runt kvarteret eller se om en granne kommer att låta dina gäster parkera på hennes egendom för tillfället.

Många värdar eller värdinnor vilja släcka ljuset så hedersgäst anländer till en mörk hus. Detta kan höja mer misstanke men om ditt hus lampor är vanligtvis inte mörkt på den tiden. Du kan hantera överraskningsmoment i din överraskningsfest antingen genom att låta hedersgäst bli förvånad så fort han kommer in ditt hem, eller genom inleder dina gäster till ett annat rum och leder honom i det efter några minuter. Logistiskt talande, inte alltför många hem rymmer tjugo gäster gömmer sig bakom möblerna redo att skrika "surprise!" Det är bäst att ha dem stå i ett mörkt rum eller bort från dörröppningar och fönster.

När överraskningsmoment för festen är över, kommer det roliga börjar. Din hedersgäst kommer utan tvekan att beröras av gesten, och alla de andra gästerna kommer att ha en chans att umgås. Om drog på rätt sätt kan en överraskningsfest vara ett roligt och spännande social händelse - en som är åtnjuts av alla gäster.

  • En överraskningsfest kan hjälpa ett barn fira sin födelsedag.
  • Målet med en överraskningsfest är att verkligen chocka personen partiet kastas för.
  • Surprise parter kan vara värd på honoree'sens favoritdestination.
  • Vissa detaljer i en överraskningsfest måste hållas hemligt från deltagarna för att undvika att förstöra överraskningen.
  • Särskilda åtgärder bör vidtas för att ha gäster OSA för en överraskningsfest.
  • Party dekorationer, som ballonger, bör vara väl gömd innan festen avslöjas.
  • Surprise parter kan organiseras av en grupp vänner.