Vilka är Medicinsk användning av Malört?

July 18

Örten Malört, även känd som malört, kan användas för en mängd olika medicinska ändamål. Det är kanske mest användbart vid behandling av mag krämpor, bland annat illamående, matsmältningsbesvär, och gas, samt för att bli av parasit inälvsmask. Problem med levern och gallblåsan har varit kända för att svara bra på behandling med Malört. Används externt, kan det hjälpa till att lindra muskelsmärta och läka hudskador, insektsbett, och blåmärken. Andra användningsområden för malört omfattar minskning feber, minska smärta för kvinnor under förlossningen, och att lindra symptomen på depression.

En av de vanligaste medicinska användningar av Malört är behandling av matsmältningsproblem. En infusion av malört kan vara mycket användbara för att lindra obehaget av matsmältningsbesvär och halsbränna. Det kan också bidra till att minska känslor av illamående och kräkningar samt gas, uppblåsthet, och gasbildning. Personer som lider av en minskad aptit behandlas ibland med Malört, och det kan också användas för att hjälpa dem med en trög matsmältningssystemet. Det är också välkänt som en behandling för utdrivning parasitära maskar som invaderar tarmarna.

Både lever och gallblåsa frågor kan behandlas med en dos av Malört. Det kan bidra till att stimulera galla sekret av båda organen och förbättra deras totala funktion. Den kan också användas för att lindra problem i samband med sjukdomar som påverkar dem.

Malört kan användas externt och internt för att behandla flera olika problem. En salva gjord med malört kan bidra till att minska muskel och stelhet eller smärta, och kan också hjälpa till att läka blåmärken. På grund av dess antiseptiska egenskaper, är Malört också perfekt för helande öppna sår på huden, såsom sår, sår och insektsbett.

Förutom de användningar som anges ovan, kan aretemisia absinthium användas för en mängd olika andra problem också. Örten kan bidra till att minska feber för personer som lider av infektioner. Dricka malört te anses ibland hjälp för att minska smärtor arbetskraft för kvinnor när de föder. Det är också tänkt att ha antidepressiva effekter, så det kan vara till hjälp för personer som lider av depression. Som med alla nya typer av behandling, men de som vill prova Malört bör tala med en läkare först förstå eventuella risker eller eventuella konsekvenser för andra former av behandling som används.

  • Problem med levern och gallblåsan har varit kända för att svara bra på Malört.
  • Malört kan användas för att läka sår.
  • Malört, eller malört, är en ört som kan användas i att bistå matsmältningen.
  • Människor som lider av depression bör tala med sin läkare innan själv behandling med Malört tillskott.
  • En infusion av malört kan vara mycket användbara för att lindra obehaget av matsmältningsbesvär och halsbränna.