Vad är franska Inredning?

June 30

Franska inredning är känd för sin sofistike liksom dess lättsamma framtoning. Fransk stil i inredning blandar regal med rustika. Till exempel är rokoko en 18th-century fransk konst och möbler stil som är ornately elegant och det är ofta kombinerad med en rustik inredning utseende som går tillbaka till de tidigaste bönder som bor i landsbygd i Frankrike. Denna typ av avslappnad elegans kallas franska Land och itâ € s fortfarande en populär typ av inredning som nu används över hela världen.

En armoire är en fransk möbler pjäs som kombinerar bra med många olika mönster stilar och kan användas i många olika rum. Ita € SA lång, stängda dörrar trä skåp som normalt har en rundad topp och lite carving detalj. Armoires kan användas för att lagra objekt prydligt för att ge rum en stilren look. Även franska möbler och tyger kan vara mycket detaljerade och utsmyckade, är det övergripande utseendet av rummen på franska inredning stilren. Till exempel, om en stor hög med diverse kuddar arrangeras på en säng eller soffa, tenderar det att stå i fokus och resten av rummet är ofta ganska glesa och icke-noga.

Färger som används på franska inredning varierar. Om utseendet är huvudsakligen franska land, rika mättade nyanser av guld, blått, rött och grönt kan komma att användas. Motiv såsom tuppar lägga en rustik, överklagande land. Nödställda träslag såsom släta hjälp gör möbler ser nonchalant elegant och Armoires, stege tillbaka stolar och bondgård bord passar rustikt utseende. En öppen spis gör den perfekta brännpunkten på franska designen. Krukväxter örter och koppar köksredskap gör ideala accenter för franska Country eldstäder.

För en stark rokoko fransk rum design, bör färgerna vara pastell. Rococo accenter inkluderar skal och bladmotiv på snidade ramar spegel och trä stolar. Franska antika rokokomöbler är krökt och saknar raka linjer. Även bordsskivor har lätt scalloped snarare än raka kanter. Utseendet på rokoko är ljus och luftig, samtidigt som det är mycket detaljerade och utsmyckade. Rokoko Franska inredning kan funktionen ljusa väggar och tak som är en färg, men har ett övergripande präglat blommönster.

  • Armoires är typiska för den franska lantlig stil.
  • Färger som används på franska inredning varierar från rika mättade nyanser av guld, till blues, röda och gröna.
  • Koppar köksredskap gör en bra fransk design accent.