Hur väljer jag det bästa Battery Time Clock?

September 1

Företagen förlitar sig på tid klockor för att se till att de anställda får betalt för arbetad tid, även om en batteriklocka kan vara nödvändigt i en miljö där det inte finns någon vägguttaget. Köpare bör kontrollera livslängd batteriets klockan, som vanligtvis mäts i slag, och interna batterier. Det kan finnas vissa skrupelfria anställda, så det kan vara bäst att få en manipuleringssäker klocka som hindrar de anställda från att flytta tiden bakåt eller framåt. Varje företag använder en annan standard hålkort, och klockan måste kunna stämpla kortet i rätt format, eller kortet kommer att se fel. När en anställd stansar in, har han eller hon att trycka på en knapp, vilket kan leda till att klockan falla om arbetstagaren är grov eller oavsiktligt knuffar klockan; Detta innebär att klockan ska vara robust och tålig.

Till skillnad från vägg laddad tid klockor, har en batteriklocka en begränsad livslängd innan användarna måste antingen ladda eller byta batterier. Detta innebär att användarna bör leta efter batteristämpelklockor som varar så länge som möjligt - åtminstone en vecka och kanske upp till en månad. De flesta tidur mäter deras livscykel i antalet stämplingar; Om så är fallet, bör användarna uppskatta hur många stämplingar kommer det att finnas i en viss tid och få en klocka som kan pågå i minst en vecka eller längre. Interna batterier är också viktigt, eftersom de kommer att se till att klockan håller rätt tid och datum, även om huvudbatterierna dör eller tas bort.

Anställda tycker aldrig att slå in sent, och en del kommer att försöka trycka tillbaka tiden så det verkar de stansade in i tid. Med detta är en möjlighet, kanske köparna vill leta efter en manipuleringssäker batteriklocka, så bara chefer och betrodda medarbetare kan ändra tiden, om det behövs. Nycklar skall normalt krävas för att ändra tiden, men vissa klockor kan ha mer avancerad säkerhet.

Det finns många olika hålkorts utföranden; vissa är långa och tunna, andra är korta, och alla har olika kolumner att beteckna när en anställd stansas in eller ut. För att säkerställa att kortet är korrekt stansas, kan användaren söka efter två saker. Köpare kan hitta en batteriklocka med en enda stansformat som matchar hålkort format, eller de kan hitta en klocka som har många olika format, varav matchar kortet.

Att stämpla in, kan en anställd behöva trycka på en knapp på toppen av en batteriklocka. De flesta tidur kommer med gummifötter för att hålla dem från att glida, men det finns alltid en chans att batteritiden klockan kan falla av en räknare. Robusta och hållbara tid klockor kommer sannolikt vara bäst, eftersom - även om de faller - de har en lägre chans att bryta.

  • En batteriklocka har en begränsad livslängd innan användarna måste antingen ladda eller byta batterier.