Vad är en typisk dag i fängelse?

June 19

Många interner som har tillbringat tid i fängelse kommer att beskriva det som utomordentligt tråkigt, och av goda skäl: aktiviteter är minimala, och större delen av dagen går åt sitter runt gör ingenting. I många delar av världen, är fängelse en annan nivå av fängslande än fängelse, så en typisk dag i fängelse kommer att vara annorlunda på många sätt från den i en dag i fängelse. Jails håller ofta fångar för kortare vistelser, väldigt ofta på lokal eller länsnivå, medan fängelser håller intagna för längre tidsperioder - år, decennier, eller till och med livstider - och brottslingar som ska åtalas på federal nivå.

En typisk dag i fängelse kan börja med en ny fånge vänder sig till polisen eller på annat fängslad. Han eller hon kommer att bokas, och alla fångens tillhörigheter kommer att konfiskeras; de kommer att återlämnas vid release. Han eller hon kommer då att sättas i en anläggning området medan bearbetningen är klar, och fången kan då ges en medicinsk kontroll för att säkerställa att han eller hon är frisk nog att hållas i ett fängelse med andra fångar. När alla preliminära registreringen är klar, den intagne får eller inte får utfärdas fängelsekläder.

En fånge kommer att tilldelas ett visst pod, eller hålla område, där flera fängelseceller kan lokaliseras. Den fängelsecell innehåller en säng, toalett och handfat; annars kommer cellen att vara mycket nakna. Ett vanligt område är ofta belägna i centrum av kapseln, med cellerna som kantar omkrets baljan. Det gemensamma området kommer att innehålla bord och stolar, vilket nästan alltid är fastskruvade i golvet för att undvika våld och skador. Många gemensamma utrymmen kommer att ha en tv som inrättats för fångar att titta på, även om TV kommer att kontrolleras av vakt på tull. Denna gemensamma området är där en fånge kommer tillbringade större delen av sin dag.

Snäppa i fängelser är vanligtvis begränsad till cirka 45 dagar, även om många interner kommer att spendera mycket mindre tid än i fängelset. Han eller hon kan låsas upp för bara några timmar, eller att han eller hon kan spendera hela 45 dagar i anläggningen. Hursomhelst, tiden i fängelser är ganska tråkigt, eftersom det finns lite att göra men titta på tv, prata med andra fångar, sömn, och i övrigt bida sin tid tills hans eller hennes mening klar.

  • Jails är tänkta att hålla människor för korta perioder, så aktiviteter är knappa.
  • I vissa amerikanska jurisdiktioner, människor som betjänar ett år eller mindre är inrymda i fängelse i stället för fängelse.
  • Verksamhet är minimala i fängelse.