Hur man går eller Starta en Etsy chattrum

December 28

Etsy är värd chattrum där man kan interagera med andra Etsy medlemmar - till exempel kan du gå med en chatt som anordnades av kaptenen på din favorit Etsy laget. Och om det inte finns ett chattrum för att uppfylla dina behov, kan du starta en ny.

 1. För att komma åt andra Etsy chattare, öppna huvud Etsy gemenskaps sidan.

  Hur man går eller Starta en Etsy chattrum

 2. Klicka på Chatt länken i topp-centrumområdet på sidan.

  Den Chattrum öppnas med en lista för närvarande aktiva chattrum och ge dig möjlighet att skapa en ny chattrum för din egen.

  Hur man går eller Starta en Etsy chattrum

 3. Att gå med i en befintlig chattrum, i Chattrum sidan, klickar du på knappen Gå bredvid posten för chattrummet som du vill ansluta.

  Om chatten är lösenordsskyddad, ser du ett fält med ett lås ikon till vänster om knappen Gå; du sedan behöver ange lösenordet innan du klickar på knappen Gå att gå med i chatten. Chattrummet öppnas.

  Hur man går eller Starta en Etsy chattrum

Varje Etsy chattrum, oavsett om det är en som redan finns eller som du skapade, har samma grundläggande layouten:

 • På vänster sida av skärmen, ser du textrader rullning uppåt, med varje rad föregås av användarnamnet på den person som skrivit det. Dessa textrader består samtalet uppträder i chattrummet.
 • Att lägga till egna två cent till konversationen, typ i chattfältet nedanför rullningstextrader; tryck på Retur eller klicka på Skicka för att lägga dem till bäcken.

  Hur man går eller Starta en Etsy chattrum

 • På höger sida av skärmen, kan du se en rullning serie bilder. Dessa är bilder från posten listor delas av chatdeltagare. Du kan klicka på en bild för att visa mer om noteringen, inklusive länkar till själva notering. En mindre bild representerar avatar av den person som delade objektet notering.
 • Om du vill dela dina egna noterings foton, kopiera noteringen ID eller webbadress och klistra in den i fältet nedanför rullnings foton; tryck på Retur eller klicka på Skicka för att lägga bilden till bäcken. Observera att du inte är begränsad till att dela dina egna noterings foton.

  Inte Barrage ett chattrum med bilder från dina egna listor; göra det till en vana att dela listor från andra Etsy butiker också.
 • Nedanför konversation stream och artikel listor, kommer du att märka flera miniatyrstorlek bilder. Dessa är de avatarer i andra Etsy medlemmar närvarande i chattrummet. När du håller muspekaren över en avatar, visar Etsy Shop, profil, och / msg länkar.

Skapa en ny chattrummet är nästan lika enkelt som att gå en befintlig:

 1. Längst ner på Chattrum sidan skriver du bara ett namn på chattrummet i fältet Titel, under Skapa ett nytt rum.
 2. Du har möjlighet att lösenordsskydda ditt chattrum för att hålla det privata; att lösenordsskydda chatten skriver du ett lösenord i fältet Lösenord.

  Om du lösenordsskydda chatten, kan du skicka lösenordet till andra Etsy medlemmar via en convo.
 3. Klicka på Skapa för att skapa rummet.

  Andra Etsy medlemmar kan sedan ansluta din chatt rum som de gör med andra.

Du kan inte stänga ett chattrum som du har öppnat, men det kommer att försvinna från listan över tillgängliga chattrum när den har varit inaktiv under en föreskriven tid.