Vad är en njursten Flush?

December 22

En njursten flush är en naturlig metod för behandling av njursten. Njursten är mineralkristaller som bildas i njurarna och urinblåsan när ökar mineraltäthet för mycket. Ofta är en läkares första kur när du presenteras med njursten att rekommendera en vattenspolning där njursten patienten måste dricka så mycket som 2-3 liter (1,9-2,8 liter) vatten i en dag för att hjälpa passera stenen ur hans eller hennes system. Om den här metoden inte klarar stenen, kan nästa steg i medicinsk behandling innebär att en av många smärtsamma procedurer. Som ett resultat av många människor väljer naturliga alternativa metoder för att ta bort sina njursten.

Det finns ingen enskild typ av njursten flush. Även om vatten är fortfarande den mest populära och enklaste typen av flush för att ta bort njursten, genom historien, har läkare och botare rekommenderat ett antal naturläkemedel och homeopatiska läkemedel för njursten. Många är fortfarande utnyttjas. De flesta av de typer av njurstens tömningar som rekommenderas kan delas upp i två typer: naturläkemedel vallningar och livsmedels spolar.

En växtbaserade flush, eller njursten rengöra, består i allmänhet av att dricka stora mängder örtte som består av en eller flera örter. Marshmallow rot, maskros, Hydrangea, enbär, nässla, persilja, röd kryddnejlika och ingefära är bland de mest frekvent rekommenderade örter för denna typ av spolning. Speciellt förberedda kombinationer av dessa örter ofta säljs i hälsokostbutiker som växtbaserade rengöra teer. Bör kontrolleras noggrant Ingredienserna i dessa förberedda teer. Precis som det finns örter som besitter ett rykte om att driva ut njursten, kan vissa örter faktiskt orsaka mer njursten.

Många svär att vissa livsmedel hjälpa dem lösa upp sina njursten. Vattenmelon, citrusjuicer, tranbärsjuice och pumpafrön alla har egenskaper som kan bidra till att förebygga njursten. För att verkligen upplösa njursten, men skulle en person ha konsumera en extremt stor mängd av dessa livsmedel. Till exempel, rekommenderar en flush dricka saften av en halv citron varje timme för en till tre dagar. Som med att konsumera stora mängder någonting, kunde biverkningarna av en njursten flush använda livsmedel vara farliga om de inte övervakas.

Det mest effektiva sättet att hantera njursten är för en att hindra dem innan de börjar. Goda kostvanor som är rika på frukt, grönsaker och vatten är den mest framgångsrika och minst riskfyllda sätt att hantera njursten. För alla som är oturen att drabbas av njursten, rekommenderas att han eller hon bör rådgöra med en läkare innan du påbörjar någon njursten flush.

  • En urinanalys kan utföras för att upptäcka njursten.
  • Rödklöver är bland de rekommenderade örter för en njursten flush.
  • Blandningar örtteer används ofta under en njursten flush.
  • Dricka tranbärsjuice kan hjälpa rengöra njurarna.
  • Persilja rekommenderas för en njursten flush.
  • Pumpafrön kanske kan förhindra njursten.
  • Njursten bredvid en linjal för att visa storleken.
  • En njure med en njursten.
  • Det mest efective sätt att hantera njursten är att förebygga dem innan de börjar.
  • Vattenmelon kan användas för att hjälpa till att förhindra njursten.