Vilka är de olika typerna av Knitting Loom Mönster?

July 25

Stickning vävstolar kommer i flera stilar. Grunderna inkluderar rake, runda och stickning ombord stilar. En rake är en stickning vävstol som består av en rad av peggar medan en stickning styrelse är två krattor som löper parallellt med varandra. En rund vävstol är en grupp av pinnar ordnade i en cirkel. Olika vävstolar kräver olika stickning vävstol mönster. Rivare och runda vävstolar, som bara har en rad med pinnar, använder liknande mönster medan stickning styrelser har sin egen mönster stil. Stickning vävstol mönster varierar också beroende på om knitter gör cirkulär eller platt stickning.

En sak de flesta stickning vävstol mönster har gemensamt är att de är oftast läses från vänster till höger av knitter. Den nedre delen av mönstret tjänar som startpunkten. Dessutom den högra sidan av projektet är vänd mot knitter för alla mönster. Det språk som används på stickning vävstol mönster är detsamma oavsett vilken stil av stickning görs. Generellt bokstaven "K" står för stickat och bokstaven "P" för aviga.

Stickare som gör en rörformad föremål, till exempel en hatt, på en runda vävstol eller kratta skulle sannolikt använda ett cirkulärt mönster. En cirkelmönster kan helt enkelt se ut som en serie bokstäver, med en linje som är en enda rad och varje efterföljande linje en ny rad av maskor. Om mönstret är skrivet som ett diagram, men gäller nya regler. Istället för att läsa från vänster till höger, läser knitter diagram instruktioner från höger till vänster. Den första raden på sjökortet förblir den nedersta raden på projektet.

Om en platt mönster skrivs som ett diagram, reglerna är ännu mer komplicerad. Istället för att läsa diagrammet vänster till höger, måste knitter att läsa diagrammet från höger till vänster i första raden och sedan från vänster till höger i andra raden. Om en platt smattra är skriven i regelbundet mönster formen i motsats till kartform skulle emellertid alla rader läser från vänster till höger.

Stickning vävstol mönster avsedda för stickning styrelser kallas även sömmar. Sömmar har generellt instruktioner för att skapa en viss söm, upprepas genom längden på rad. En person som använder en stickning styrelse kan också ha möjlighet att omvandla ett mönster avsett för stickor till en vävstol mönster. En nål mönster kan omvandlas till en vävstol mönster genom att vända alla "fel sida" rader så att den högra sidan av projektet är vänd alltid knitter.

  • Knitters som gör en rörformad hatt på en rund vävstol eller rake skulle sannolikt använda ett cirkulärt mönster.
  • På en stickning vävstol mönster, bokstaven "K" står för stickat och bokstaven "P" står för aviga.
  • Stickning mönster kan användas för att göra handskar.