Vilka är de olika typerna av Backhoe utrustning?

July 15

En traktorgrävare är en bit av tunga maskiner som används för att gräva eller flytta stora mängder material. Den gräv sig kan vara en bilaga på en stor traktor, eller det kan vara ett permanent inslag i en bit av tunga maskiner. Gräv utrustning inkluderar alla delar av enheten samt tillbehör som används för att göra gräv mer mångsidig och användbar för operatören. Den ledade bommen armen är kanske den mest svängstycket av grävutrustning, eftersom den är ansvarig för förlängning skopan framåt och stödja mycket av vikten av det material som ska flyttas.

De flesta boom armar finns i två delar. De två armarna är förbundna vid en vridpunkt, och de förflyttas med hjälp av hydrauliska enheter som ut eller in en eller båda delarna av armen. Vid slutet av armen längst bort från traktorchassit är skopan, som huvudsakligen är en skopa som plockar upp material och flyttar dessa material. Skopor kommer i en mängd olika former och storlekar, och ibland skopan kan ersättas med annan grävutrustning som förändrar funktionen av själva maskinen. Änterhakar, till exempel, kan vara monterad vid änden av bomarmen och används för att plocka upp stockar och träd. Mycket av den oftast köps traktorutrustning är de olika typer av bilagor som ersätter skopan.

Hydrauliska armar är enheter som ansluter de två delarna av bommens armen tillsammans; Dessa armar ansluter även mikrofonarmen till traktorn och skopan till mikrofonarmen. Dessa delar av grävutrustning är avgörande för att artikulera mikrofonarmen, flytta hinken, och stödja vikten av lasten transporteras. När dessa hydraularmar bryta ner, kan de vanligtvis servas genom att ersätta eller reparera de interna komponenterna, eller genom att ersätta armarna själva. Bussningar och lager är vanligtvis placeras vid kontaktpunkten mellan de hydrauliska armar och bommen och skopan för att möjliggöra fri rörlighet i alla lägen.

Snabbkopplingar är enheter som hjälper fästa grävutrustning vid slutet av bomarmen, inklusive skopan. Utformningen av redskapsfästet tillåter en användare att byta ut skopan för en annan infästning snabbt och enkelt och därmed undvika en viss ineffektivitet i bygg- och anläggningsprocessen. Specifika konstruktioner av snabbkopplingar kan variera, men de flesta är ganska enkel och lätt att använda.