Vilka är de bästa tipsen för Balcony Repair?

October 1

Villaägare måste behålla egendomen på olika sätt, och en del av underhållstekniker kan brytas ned av den typ av struktur eller fixtur repareras. Balkong reparation sker på den struktur som sticker ut från ansiktet av en byggnad, och vilka typer av reparationer som kommer att vara nödvändiga beror ofta på vilken typ av balkongen finns på strukturen. En fribärande balkong, till exempel, kan behöva balkong reparation som sträcker inåt i strukturen av själva byggnaden, eftersom basen på balkongen kommer att byggas in i de bärande balkar av byggnaden.

Andra typer av balkonger kan kräva reparationer stolpar eller pelare, eller till och med stödstrukturer som kallas socklar. Om balkongen är gjord av trä, kan träet ruttna eller spricka med tiden, vilket kräver utbyte eller andra typer av reparationer. Metall kan också ruttna eller rost över tid, vilket kan innebära hela balkongen strukturen kan behöva bytas ut. Balkong reparation som behandlar strukturstöd av utrymmet tenderar att vara mer arbetsintensiv och kostsam, och det kan vara nödvändigt att konsultera en professionell om skadan är omfattande.

Ibland kan det vara nödvändigt utan att ta upp strukturellt stöd för funktionen grund balkongen reparation. Vissa trä balkonger, till exempel, kan behöva behandlas med tätskikt kemikalier jämna mellanrum för att förhindra röta och, i vissa fall, förbättra utseendet på strukturen. Fläckar kan också tillämpas för att åstadkomma detta skydd och estetisk förbättring. Med tiden kan skruvar och spikar lossna från brädorna eller räcken, så de kan behöva dras upp och ersätts med ny hårdvara. Rusted skruvar och spikar kan också behöva bytas ut; använder galvaniserade skruvar, spikar, gångjärn och annan hårdvara kommer att förhindra rost eller korrosion i framtiden.

Drevning och murverk kan vara nödvändigt att göra en mer omfattande balkong reparation. Drevning hjälper till att förhindra läckage mellan två ytor, såsom balkonggolvet och väggen, och förhindrar därmed vattenflödet till nivåerna av byggnaden under balkongen. Vissa slutna balkonger kan har fönster, och fogar runt fönstren kan bytas med jämna mellanrum för att förbättra vattentäta förmåga samt isolering. Brickwork kommer att behöva göras om sprickor utvecklas i en tegelsten balkong. Detta kan vara en svår reparation förfarande, och det kan vara nödvändigt att anlita en professionell om inte husägare har särskild erfarenhet med murverk.