Vad finns olika typer av Low Calorie Salad Dressing?

August 6

Sallader är inte bara en extremt hälsosamma val i livsmedel, men de kan också hjälpa dieters gå ner i vikt. Men för att hälla på salladsdressing lägga till lite smak till en måltid kan omintetgöra de låga kalorier och hälsosam fördel av salladen. Lyckligtvis finns det många sorter av lågt kalorisalladsdressing som är lika läckra som vanliga salladsdressing.

Det finns många olika typer av kommersiella salladsdressing riktade för olika kostbehov. Minskad fett, fettfri, oljefri, natriumfritt, lågt kaloriinnehåll och reducerad kalori förband tillgodose hur kroppen använder ingredientsâ € kalorier, vilket kan påverka en individualâ € s hälsa och vikt. Till exempel kan en låg kalori salladsdressing som är oljefri gynna en person som har ett problem inte bara med sin vikt, men med kolesterol samt.

Låg kalori salladsdressing finns i nästan varje smak av vanlig dressing, liksom bleu cheese, ryska, italienska och så vidare. Ibland, minskningen av fett och kalorier tenderar att göra dessa typer av förband mindre välsmakande. För att lösa detta problem, har många gourmetrecept skapats som är naturligt låg i kalorier men saknar inte i smaken.

Det är mycket enkelt att göra lågt kalorisalladsdressing hemma genom att ersätta hög kalori ingredienser med lägre kalori ettor som smakar liknande men är mer hälsosam. Till exempel kan personer som gillar att använda majonnäs som en salladsdressing enkelt ersätta hängda ostmassa. De kan helt enkelt dränera vassle från ostmassan och vispa upp det tills det är rätt konsistens. En annan gör-det-själv låg kalori salladsdressing är limejuice och vinäger.

När du väljer ett lågt kalorisalladsdressing, bör konsumenterna inte luras av reklampåståenden. Ett förband kan skryta med att den innehåller endast 59 kalorier per matsked (14,78 ml). Men 50 av dessa kalorier kan komma från fett, vilket dieters bör undvika.

Den kaloriinnehållet i varje givet livsmedel krävs enligt lag i USA som ska publiceras på foodâ € s etikett. Kalorier från fett, som finns under den totala mängden kalorier per portion, är vad konsumenterna bör vara mest angelägen om när man väljer ett lågt kalorisalladsdressing. De kalorier som inte är från fett bränns för energi och i allmänhet inte få folk att gå upp i vikt.

  • Sallad greener.
  • Låg kalori salladsdressing finns i nästan varje smak av vanlig dressing.
  • Låg kalori förband erbjuder ett hälsosamt sätt att införliva nyttiga sallader i den dagliga kosten.
  • Använda yoghurt i stället för majonnäs i salladsdressing sparar kalorier.
  • Olivolja kan vara ett bra lågt kalori alternativet när du gör salladsdressing.