Monetarise handlingsplan för mamma Blogging Business

August 22

För att tjäna pengar på din mamma blogg, välj en bloggning affärsmodell som bäst passar din arbetsstil och blogging ambitioner. Även blogga handlar mycket om att göra det du älskar och spela på dina styrkor, itâ € s okej att börja tänka på intäktsgenerering genom att märka vad du donâ € t som:

  • Om du hatar att arbeta med kunder, sedan välja att gå vidare med reklam och sponsring modellen eller produktförsäljningsmodell.
  • Om du hatar tanken på att lära sökmotoroptimering och donâ € t känna att du kan ta in hundratusentals sidvisningar per månad, sedan ställa upp butiken som frilansare eller utöva ett heltidsjobb med din blogg istället.

Det kan vara lätt att bli överväldigad med allt det arbete som krävs för att få din blogg till den framgång du vill ha. Istället för att lära sig allt du kan läsa om blogging tekniker i allmänhet, välja två eller tre viktigaste prioriteringar som du vet kommer att göra störst inverkan på din inkomst.

När du börjar att behärska dessa färdigheter, lägga till nya initiativ i taget. Du kanske aldrig behöver lära sig något om (säg) e-postmarknadsföring för att lyckas; de flesta bloggare donâ € t. Men om din affärsmodell kräver det, sedan göra det till en prioritet.

När du besluta om inriktningen av din blogg, och välja de åtgärder du vill vidta för att tjäna pengar, bryta ner de uppgifter du behöver för att göra i bitar och skriva ner dem på ett enkelt en- eller tvåsidigt dokument.

Översätta dina affärsidéer till åtgärder steg gör oftast processen att få härifrån till dit mycket mer uppnåe än om du bara låta idéerna simma runt i huvudet.