Vad är Paleo Diet?

October 26

Den Paleo dieten (eller grotta man diet) fokuserar på hälsa som kärnan ingrediens för långsiktig framgång. Baserat på enkla, är lätt att förstå näringsmässiga principer Paleo dieten naturligt att genomföra. Den Paleo dieten avser livsmedel som konsumeras under den paleolitiska eran, tiden från cirka 2,5 miljoner år sedan fram till 10.000 BC. Under denna tid var tidigt man som kallas en jägare-samlare.

Vad är Paleo Diet?

När du tänker Paleo livsmedel, tror gräsrots - enkla, back-to-karaktär livsmedel fyllda med näringsämnen som ger dig tillbaka till livet. Paleo livsmedel är vad du utformade för att äta. De är de livsmedel som din kropp smälter och absorberar effektivt. Paleo livsmedel har mest positiv inverkan på alla strukturer och funktioner i kroppen.

De grundläggande Paleo mat inkluderar magert kött, skaldjur, grönsaker, frukt, nötter, frön och naturligt förekommande hälsosamma fetter. Våra jägar- och samlar förfäder överlevde på dessa livsmedel. I den paleolitiska eran, ingen industrialiserade livsmedel eller plantera grödor existerade. Våra förfäder hade inte tillgång till spannmål, socker, stärkelse, baljväxter, mejeriprodukter, bearbetade livsmedel, eller oljor - och obduktioner visar att de var bättre för det. De kanske inte har haft bekvämligheten med en minuts måltid, men våra förfäder hade betydligt högre nivåer av hälsa och inte lider av de nutida sjukdomar som vi gör idag.

Så varför gå Paleo? Många människor börjar Paleo diet för att få en killer kropp. Och levande Paleo är ett bra sätt att gå mot din ideala kroppen, men vad de flesta människor upplever är ännu mer kraftfull. Living Paleo bokstav förändrar deras liv till det bättre. Om du har haft värk och smärta, trötthet, hud frågor, menstruella problem, kronisk inflammation, tarmsymptom, viktökning, depression, fertilitetsproblem, autoimmuna kamper, diabetes, eller kardiovaskulär sjukdom, du kommer att älska att leva Paleo.

De hormonmodulerande, antiinflammatoriska, näringsrika egenskaperna hos Paleo livsstil hjälp reglera alla de system och funktioner i kroppen. Din kropp återställer på en högre fungerande nivå, så att du inte bara ser bättre äta Paleo, men du kommer också att må bättre. Living Paleo stödjer läkning och förebyggande av många kroniska sjukdomar. Och tack vare den näring späckade livsmedel i Paleo dieten, börjar du idrottsliga en mycket starkare cellulärt system och med det kommer healing och transformation.