Hur väljer jag det bästa Kitchen Organizer?

October 23

Välja den bästa köks arrangören kan oftast göras mycket enklare genom att först överväger vilka objekt du behöver ha lättillgängligt. Lagring sällan använda kök objekt i ur vägen områden mer såsom i utrymmet mellan taket och skåp eller på baksidan av skåp hyllor kan frigöra mer utrymme där du vill placera arrangör produkter. Organisera efter område, såsom lådor, skåp och bänkskivor, kan ytterligare förenkla processen.

Pot lock arrangörer kan vara särskilt användbart i ett kök, eftersom de eliminerar frustration för att behöva söka efter lock som kan ha glidit i baksidan av ett skåp. Ofta finns det inte tillräckligt med utrymme i köksskåp för att lagra varje lock på dess motsvarande kruka som grytor och pannor kommer att kräva stapling för att spara utrymme. En pott lock arrangör som passar på insidan av en skåpdörr har flera lock och gör dem lättillgängliga för en kock i en hast. Ett alternativ till denna typ av köks arrangör är att installera en gryta och lock rack på din köksväggen eller avbryta den från taket.

Den roterande cirkulär, differentierad skåp arrangören kallas Lazy Susan är ett populärt sätt att lagra livsmedel. Det finns Lazy Susan storlekar för både stora och små skåp samt stilar gjorda för hörn skåp. Eftersom plast, trä eller metall nivåer vända sig när flyttade med handen, att komma till dessa livsmedel i baksidan av skåpet är ganska enkel. Lådor eller plastbackar av spannmål, ris eller andra produkter är idealiska för dessa större arrangörer, medan de mindre kan vara perfekt för att hålla små behållare av kök objekt såsom kryddor, honung och kryddor inom räckhåll.

Populära låda arrangörerna inkluderar sektione brickor och små plast eller metall lådor. Dessa kan organisera olika innehåll av en "skräp låda" eller behålla som bestick staplade tillsammans. Medan en plastbricka eller bin kök arrangör är ganska vanligt och billigt, kan masktyper metall ser mycket mer elegant.

Om du har ett litet kök eller en saknas i skåp och lådor, välja en vägg arrangör kan vara en bra idé. Denna typ av kök arrangör är en metall räcke som fäster på väggen. S-formad metallklämmor hänga från väggmonterade stav eller räcke att hålla köksredskap, grytlappar och liknande. Många av dessa väggorganiserande system har tillbehör som passar in på den grundläggande staven som en kopp för att hålla bestick, en uppsättning öppna hyllor eller ens en utvik maträtt torkställ.