Hur kan jag hjälpa min familj konsekvent har familjens mat?

September 25

Kanske har du läst om fördelarna med familjens mat och vill införa regelbundna familjens mat i era hem. Ändå motstridiga scheman och ovana med familjens mat kan göra det svårt för en familj att konsekvent ha familjens mat. Det kan vara lite svårt att börja ha familjens mat, men en gång började, det finns flera sätt att upprätthålla en regelbunden familjens måltid schema.

Om scheman är ett stort problem, kom ihåg att familjens mat inte behöver betyda middag. Kanske frukost är en lättare tid till alla sitta ner vid bordet tillsammans eller lunch fungerar bättre på helgerna än gör middag. Vidare, även om det skulle vara perfekt för familjen att äta tillsammans vid varje måltid, det kanske inte alltid är möjligt. Efter att ha granskat dina scheman, börja i liten skala med ett mål av 02:58 familjens mat i veckan, om inte ditt schema tillåter mer.

Familj måltider är lättare att hålla igång när vissa regler finns på plats för alla medlemmar. Dessa regler bör omfatta: inga telefoner, ingen TV och inga föreläsningar från föräldrarna. Det är goda tider för barnen att få föreläsningar eller har allvarliga samtal med föräldrar, men barnen som känner familjen måltiden kommer att resultera i en tunga surrning är högst osannolikt att vilja delta. Istället hålla konversationen ljus och blåsigt, med andra ord, konversera. Om du inte kan komma på ämnen, överväga att låta alla få en chans att berätta det bästa och värre sak som hände den dagen. Låt små turas först eftersom de ofta otåliga.

Även familjens mat kan vara en chans att ställa ut dina kunskaper om matlagning, eller för att undervisa matlagning färdigheter till barn, inte alla familjens mat behöver förberedas hemma. En familj måltid kan utvecklas runt pizza och sallad. Du kan faktiskt få mer tid för familjen om du inte slaving över en het spis, särskilt om en person är ansvarig för matlagning.

Dessutom behöver familjens mat inte nödvändigtvis måste ske runt ett bord. Du kan variera scenen genom att ta en picknick till en närliggande park, med en inomhus picknick på golvet under regnperioden, eller genom att gå ut till en restaurang. Familj måltider betyder helt enkelt att alla anhöriga är närvarande utan distraktioner.

När du äter hemma, involvera barn i övergångsaktiviteter, som att sätta eller dekorera bordet, som kommer att dra dem bort från distraherande aktiviteter som telefonsamtal, dataspel eller TV. I själva verket bidrar till att ställa in en tid och håll dig till den. Eftersom den typ av familjens mat är att nonchalant äta tillsammans, inte tillåter ett hektiskt schema för att förstöra en annars vänskaplig måltid.

Familj måltider kan vara mer attraktivt för barn när de tar en lite speciell ansträngning. Du kan ställa in "mood" för måltider genom att spela låg musik, dekorera bordet med blommor, eller ens ha en middag med levande ljus med familjen. Dessa saker uppskattas av både barn och vuxna, och kan göra att komma till bordet en speciell händelse.

Om du faller av schema och falla tillbaka i gamla vanor som inte innehåller familjens mat, börja om. Fortsatta ansträngningar kommer att hjälpa dig att göra nya vanor och traditioner med din familj. Håll också familjens mat livlig genom att variera vad du tjänar, konversationen, och kanske till och med prova några "elegant" eller period måltider med din familj. Genom att tjäna upp sort du också betjäna upp kvalitet familj tid.

  • En maträtt måltider såsom gryta kan göra prep för familjens mat enkelt ,.
  • Planerar en picknick på regelbunden basis kan vara ett bra sätt att ha familjens mat.
  • Grillning ute är ett bra sätt att få ihop familjen för en måltid under sommaren.
  • Inledningsvis sikta på två eller tre familjens mat varje vecka, scheman tillåter.
  • Familjer kan schemalägga en annan måltid för varje kväll i veckan.
  • Engagera hela familjen i matlagning är ett bra sätt att väcka regelbundna familjens mat.
  • Familj måltider kan vara mer tilltalande när de känner speciellt för alla inblandade.
  • Duka med ljus kan skapa en speciell atmosfär.
  • Det är OK att beställa pizza som en familjemåltid då och då.