Vad är Mocktails?

March 12

Mocktails, en förkortning för "mock cocktails", är festligt, alkoholfria part drycker. Mocktails erbjuds ofta för utsedda förare, gravida kvinnor, eller någon part gäster som väljer att inte dricka alkohol. Även om många drinkrecept kan framställas utan alkohol , vissa är särskilt populär Mocktails finns i många varianter:. fryst, varmt, brusande, icke-kolsyrade och grädde-baserade recept.

En Shirley Temple är en av de klassiska mocktails, ofta serveras till barn. Uppkallad för barnskådespelare, den innehåller citron-lime soda, ginger ale, och en skvätt grenadin, med ett Maraschino körsbär till garnering. Den Roy Rogers är en annan av de traditionella mocktails, här döpt efter en rak spetsad sjungande cowboy; den är gjord med cola stänkte med lite grenadin och är också garnerad med ett maraschino körsbär.

Varje smak av Daiquiri kan göras till en mocktail. För ett hallon alkoholfri version, blanda is, hallon puré, och limejuice; häll i ett glas med socker på fälgen och garnera med färska hallon. För att skapa en Seabreeze mocktail, blanda tranbärsjuice, grapefruktjuice, och lite limejuice. Med hjälp av en kylt highballglas, häll de blandade saft över isen.

En Nada Colada innehåller alla ingredienser i en vanlig Pina Colada utom alkoholen. Blend ananasjuice, grädde av kokos, rom extrakt, och krossad is i en mixer tills slät. Servera garneras med en ananas skiva. Den Cajun Clamato är en mock bloody-Mary typ dryck gjord med Clamato juice, en skvätt vardera av Worcestershire sås och Tabasco, salt och peppar, pepparrot och en selleri stjälk till garnering.

Mocktails är populära alternativ till alkoholhaltiga drycker och tillåter alla att njuta av andan av en högtidlig tillfälle på ett ansvarsfullt sätt. De flesta mocktails är blandningar av färska fruktjuicer och sirap, och vissa innehåller grädde, örter eller kryddor. Eftersom mocktails innehåller ingen alkohol, kan människor i alla åldrar njuta av dem. Hot mocktail recept innehåller alkoholfri wassail. Lätt att förbereda i en lerkruka potten, innehåller denna dryck äppelcider, osötad ananasjuice och te, smaksatt med kryddnejlika, kryddpeppar och kanel.

  • Mocktails möjliggör icke-drinkers att njuta av de sociala aspekterna av att dricka utan alkohol.
  • Cola kan användas i en mocktail.
  • Mocktails är utformade för att se ut och smaka som en cocktail utan att innehålla någon alkohol.
  • Cajun Clamato är namnet på en mock Bloody Mary.
  • En jungfru pina colada anses vara en mocktail.
  • Gravida kvinnor kan uppskatta en mocktail.
  • Alkoholfri "mocktail" kan serveras i ett cocktailglas.
  • Frukt, liksom blåbär, är en populär ingrediens i mocktails.