Bli organiserad Dina Elkablar

June 17

Även om de kan verka alla glada, och i viss mån egentligen är, har min familj kommit att frukta de tider som jag köper ett stycke ny elektronisk utrustning. Det spelar ingen roll om det köpet är en ny TV, DVD-spelare, dator eller ens en stereo. Anledningen till detta är verkligen enkelt och ganska pinsamt faktiskt. Det skälet beror på antalet kablar som jag måste gå igenom och koppla upp för att få den nya elektroniska leksak arbets. Eftersom jag inte gillar att få arg (och jag fick verkligen trött på min familj som kör för kullarna varje gång vi uppgraderade all elektronisk utrustning) beslutade jag att bli lite mer organiserad i hur jag hanterade mina elektroniska kablar.

Jag fann snart att genom att bara ha fattat beslutet att bli mer organiserad i hur jag hanterade dessa poster saker var en hel del enklare. Det finns många olika metoder där ute för en individ att köpa och använda. Medan jag kollade dessa ut, fann jag att det inte var något riktigt speciellt med dem. I själva verket fann jag att jag kunde komma med något lika bra på min egen och spara en hel del pengar. Jag bestämde att den metod som jag skulle använda var inget mer än bara några enkla buntband. Medan de var enkla buntband, gjorde jag se till att de var alla av en annan färg.

Efter jag samlat nog av dessa band, satte jag mig ner och separeras alla olika kablar på elektronisk utrustning jag arbetade med, och sedan zip knyts ihop dem. Vad detta betyder är att jag tog alla kablar och sladdar som skulle gå till TV och knöt ihop dem. Jag gjorde samma sak med var och en av de övriga delar av utrustning samt.

Medan jag knyta varje olika elektroniska kablar och ledningar, skulle jag se till att de var alla färgkodade. Med hjälp av en färgkodningssystem, skulle jag kunna snabbt och enkelt hitta kablarna till varje elektronisk komponent vid ett senare tillfälle. Detta kommer också väl till pass när jag flyttar eller när jag har ordna eller uppgradera någon utrustning.

För att implementera ett system som detta, kommer ni att kunna bättre organisera all din elektroniska utrustning, samt spara en hel del pengar. Genom att organisera dina saker, som dessa elektroniska kablar utrustning, kommer ni att hitta dig själv med en lättare tid att ta hand om dina dyra leksaker. Detta, i sin tur hjälper dig att spara pengar genom att inte behöva gå ut och återköps något som du redan har betalat för en gång.