Hur väljer jag det bästa Badrum Sink Bänkskiva?

May 22

När man överväger ett nytt badrum handfat bänkskiva, bestämma om du föredrar en fåfänga stil eller enkel design. Välj en form och storlek som passar ditt badrum dimensioner och kompletterar din inredning. Du kommer också att behöva bestämma vilken bänkskiva material att välja, och om du vill installera ditt badrum bänkskivan själv eller anlita en professionell. Om du anlita en professionell, få en gratis uppskattning innan du begår. Det material du väljer för ditt badrum bänkskiva bör fläcktålig och hållbar.

Granit erbjuder inte bara en visuell överklagande är robust och reptålig. Om du letar efter det billigaste alternativet, kan du hitta granit för dyrt. Om du har ditt sinne inställt på en granit badrum handfat bänk, undvika att köpa ett stycke. Istället väljer granit kakel, som ofta är billigare.

Du måste också överväga kostnaden för löpande underhåll för granit. Till skillnad från andra material, kommer ett badrum i granit diskbänk bänk behöva behandlas med ett tätningsmedel jämna mellanrum för att behålla det ursprungliga lyster och hindra den från sprickbildning. Detta underhåll bör utföras på årlig eller halvårsvis.

Badrum sink bänkskivan idéer kan hittas i olika heminredningstidningar. Dessa publikationer visar ofta fotografier av kaklade badrum räknare i ett brett spektrum av färger, mönster och design. Medan ett kaklat badrum handfat bänkskiva kan vara mycket attraktiv, det är inte lågt underhåll. Du kommer att upptäcka att bruket behöver rengöras ofta, och för många, kan detta vara en knepig.

Om en medlem av ditt hushåll lider av allergier, kanske du vill välja en icke porös fast yta eller laminatmaterial för ditt badrum handfat bänkskiva. Detta material är lätt att rengöra och desinficera, och eftersom det är icke-poröst den inte kommer att uppmuntra tillväxten av bakterier eller svamp. Du hittar även de fasta ytmaterial finns i ett brett utbud av färger som matchar ditt badrum inredning.

Kvarts är ofta mer prisvärd och praktisk än granit, och kan ge en mer tålig yta för ditt badrum handfat bänkskiva. Du kommer också att kunna välja mellan olika färger för att samordna med ditt badrum inredning. Tillverkas kvarts kräver inte heller ett tätningsmedel. Regelbunden sköljning med varmt tvålvatten bör vara tillräcklig för att rengöra din kvarts badrum handfat bänkskiva.

  • Kvarts bänkskivor kräver lite underhåll och är kända för repor och fläckar motstånd.