Hur väljer jag det bästa Secret Shopper Sysselsättning?

June 7

Hemliga shoppare, även känd som mystery shoppers, är hemliga kontraktsarbetare som besöker butiker, restauranger och andra serviceinriktade branscher. De utgör som kunder för att mäta kvaliteten på de tjänster de får från företagen. Olika typer av serviceinriktade branscher anställa marknadsundersökningar företag att avgöra hur väl deras personal hjälper kunder och klienter. Den marknadsforskningsföretaget i sin tur anställer hemliga shoppare, för att utföra denna typ av arbete. När vi söker hemliga shopper anställning, är det viktigt att välja en mystery shopping företag som erbjuder legitima arbetstillfällen.

Internet vimlar av företag som hävdar att erbjuda människor jobb som hemliga shoppare, men inte alla företag är att lita på. Många av dessa annonser som söker hemliga shoppare är bara bluffar, önskar att råna blivande hemliga shoppare av sina surt förvärvade pengar. Smarta arbetssökande kommer noggrant utvärdera ett mystery shopping företag innan de ansöker om ett kontrakt läge. Även skrupelfria företag tävlar om pengar för blivande mystery shoppers, är det möjligt att hitta legitima platser som anställer.

Oärliga mystery shopping företag kräver ofta människor som söker hemliga shopper sysselsättningen att betala en medlemsavgift för att få tillgång till hemliga shopper jobb på en webbplats. I verkligheten är det inte nödvändigt att betala en avgift för att arbeta som en hemlig shopper. Sök på Internet för gratis listor över företag som söker mystery shoppers är det bästa sättet att hitta ett jobb som en hemlig shopper.

Till exempel besöker Mystery Shopping Providers Association (MSPA) vid www.mysteryshop.org är en online-källa som ger en lista över företag som anställer hemliga shoppare. Köpa böcker om Mystery Shopping eller checkar ut mystery shopping böcker från biblioteket kan också erbjuda information om legitima företag som anställer hemliga shoppare. De flesta ärliga mystery shopping företag emot ansökningar på nätet gratis. Det tar bara några minuter att fylla i den webbaserade program och skicka det.

När jakt efter hemlig shopper sysselsättning, undvika företag som skickar e-post gatuprostitution mystery shoppers eller placera annonser i sekretessbelagda avsnitt i tidningen. Legitima hemliga shopper företag inte skicka oönskad e-post till människors inkorgar eller placera annonser i lokaltidningen. Eftersom så många sökande gäller för deras företag, behöver de inte aktivt rekrytera fler arbetstagare.

Bedrägliga Mystery Shopper företag kan erbjuda betalande medlemmar certifiering som hemliga shoppare eller garanterade arbete inom området. De kan lova att ansluta den sökande med företag som för närvarande söker nya mystery shoppers. Dessa metoder är alla röda flaggor till kunniga konsumenter som söker hemliga shopper anställning.

  • Hemliga shoppare kan fylla i webbformulär och undersökningar i samband med en butikens servicekvalitet.
  • Hemliga shopper möjligheter kan finnas i ett tidningens annonsavdelning.
  • Hemliga shoppare kan fokusera på hur specifika produkter visas.
  • Mest ärliga Mystery Shopping företag accepterar online-applikationer gratis.