Vilka är Medicinsk användning av Deer Antler Velvet?

November 26

Deer hjorthorn sammet är ett naturläkemedel och näringsrättsmedel som används i många former av alternativ medicin. Tvärtemot vad många tror, ​​är produkten inte endast består av den silkeslena översta lagret av hjorthorn; att producera den sammet, är hela hjorthorn borttagna och mals till ett fint pulver. När det gäller medicinsk användning, är föreningen som används för att behandla många olika hälsawoes, inklusive trötthet, sårläkning, och frågor som rör brist på sexuell lust eller förmågan att fungera.

En av de oftast citerade krav på rådjur hjorthorn sammet är förmågan hos den naturliga medicinen för att återställa funktionen för immunsystemet. Förespråkare av användningen av tillägget hävdar att genom att förbättra förmågan hos immunsystemet att bekämpa sjukdomen, kan rådjur hjorthorn sammet i själva verket vara indirekt ansvarig för medhjälp i återhämta sig från bara om någon typ av hälso åkomma. Till exempel skulle använda tillägget gör det lättare för kroppen att avvärja en förkylning eller influensa, vilket resulterar i sjukdomen lösa i en kortare tid. Förbättra funktionen av immunsystemet ses också som ett av skälen till varför rådjur hjorthorn sammet påstås vara en sådan potent artrit tillägg.

Egenskaperna hos rådjur hjorthorn sammet också avsåg att ha en positiv effekt på vitalitet frågor, särskilt där styrka och uthållighet verkar äventyras. Det är inte ovanligt att idrottare som sysslar med bodybuilding att använda tillägget under olika former av styrketräning. Den ökade uthållighet kommer också väl till pass under tävlingar, vilket gör idrottare att tävla under längre perioder utan att börjar försvagas.

Tillsammans med ökad uthållighet under idrottsaktiviteter, är rådjur hjorthorn sammet också förstås av många att ge ett uppsving för flaggning sexualdrift. Vissa rapporter citerar obekräftade uppgifter om att pulvret avsevärt kan förbättra den sexuella prestation av den manliga och samtidigt öka lusten för fysisk intimitet hos kvinnor. Tillsammans med denna ökade lust, är tillägget tänkt att ökad känsla under samlag, ger större glädje för båda parter.

Även om det finns ett antal påståenden för medicinska fördelarna med rådjur hjorthorn sammet cirkulerade bland alternativa utövare och entusiaster forskning som bedrivs i väst har ännu inte nått några slutsatser om effekten av tillägget för att läka någon typ av hälsoproblem. För närvarande mängd bevis förblir anekdotisk, även om förespråkarna lätt påpeka att pulvret har använts i århundraden i ett antal platser runt om i världen, med uppenbar framgång för ett antal personer.

  • Hjorthorn sammet kan användas för att öka sexuell lust.
  • Hjorthorn sammet typiskt samlas in från de unga horn av älg och rådjur.
  • Några i bodybuilding samhället användning rådjur hjorthorn sammet som ett komplement.
  • Vissa hävdar rådjur hjorthorn sammet kan användas som en artrit komplement.