Hur väljer jag det bästa Lower Back Brace?

March 14

Det första steget i att välja den bästa nedre ryggen stag är att bestämma syftet med stag och vad den kommer att göra för dig. Personer med ihållande ryggvärk ofta väljer att köpa ett stag som hjälper rätt dålig hållning, medan andra som deltar i aktiviteter som kräver tunga lyft kommer att köpa en lägre ryggstöd designad för stöd. Ytterligare andra kräver en lägre ryggstöd som är tänkt att stödja ryggen medan den personen återhämtar sig från en skada. Dessa hängslen kommer ofta rekommenderas av läkare eller sjukgymnast. Bestäm vad du behöver ett ryggstöd för, och sedan börja forskningsalternativ.

För tunga lyft och böjning, överväga en lägre ryggstöd som har axel hängslen. Ryggen brace kan sedan dingla från axlarna när den inte används, och därigenom hindra den från att hindra normal rörelse när du inte lyfta tunga föremål. Ortosen sig borde linda tätt runt nedre delen av ryggen och magen, precis ovanför höftbenen. Välj en lägre ryggstöd med hög kvalitet Velcro som ett fästsystem, eftersom detta gör att du kan snabbt ta bort eller säkra stag med mycket liten ansträngning. Baksidan av stag bör immobilisera ländryggen samtidigt lyfta och tvingar dig att lyfta med benen i stället för ryggen.

En hållning stag stöder ofta hela ryggen, inte bara den nedre delen av ryggen. Välj en som inte är alltför skrymmande så det passar naturligt under kläderna utan utbuktning. Noga överväga material som används för konstruktion av stag också. Latex är ganska stödjande, men det behöver inte andas bra, vilket innebär fukt och svett blir instängd mellan huden och latex, möjligen skapa ett visst obehag. Välj istället en Lycra sänka ryggstöd; denna stretchiga materialet är låg profil, andas och hållbara. Se alla brace du köper passar dig ordentligt och är tillräckligt justerbar.

Hängslen avsedda att stödja tillbaka efter en skada är oftast mycket skrymmande och styvare än andra typer av stöd hängslen. Dessa hängslen tenderar att vara ganska obehagligt och används endast i de mest allvarliga fallen; en läkare kommer vanligtvis rekommendera vad stag att använda i en sådan situation. Kom ihåg att varje stag du köper inte i slutändan kommer att lösa problemet på egen hand; dess användning måste kombineras med andra metoder avsedda att stärka ryggen för att förhindra framtida skador eller smärta.

  • En stag som stöder bra hållning kan vara bäst för någon med kroniska ryggsmärtor.
  • Lägre tillbaka hängslen kan bidra till att förebygga skador vid lyft tunga föremål.
  • Tillbaka hängslen kan bäras för hållning och ryggstöd.