Skydda husdjur från tjuvar när I bilen

March 15

Ibland måste man springa ärenden och du kanske vill ta din hund med dig. Jag har ofta varit på parkeringen i mataffären och jag ser hundar kikar näsan ur de omgivande bilarna. Ibland hunden ens sitter nonchalant i sängen av en pick up truck. Jag brukar inte tänka på det, men när du gör tänka om det, inser du att ha ditt husdjur bara sitter där i bilen är ett perfekt tillfälle för en tjuv att komma och rycka din dyrbara husdjur. Vidta lämpliga åtgärder för att förhindra att detta händer, och hålla ditt husdjur säker och sund.

Om du har för vana att ta ditt husdjur med dig i bilen när du kör ärenden, kan dina skäl till detta varieras. Du kan ta med dem till företag, så att de inte får ensam, eller så att de inte utlösa förödelse i ditt hus när ingen annan är hemma. Du nästan aldrig ta ditt husdjur inne i butikerna du besöker, och så att du lämnar dem i bilen. Att vara samvetsgrann sällskapsdjur ägare att du är, knäcka dig fönstren lite för att låta din hund andas och ha frisk luft. Om du gör det dock kan vara en allvarlig fara för ditt husdjur. Tyvärr finns det människor som går ut efter husdjur att stjäla, vilket skulle göra det möjligt för dem att sälja husdjur för en vinst, eller använd husdjur för sina egna syften. Om ett fönster är redan knäckt, skulle det inte vara omöjligt för bilen som ska brytas i, och även om windows inte rullade ner, skulle en tillräckligt desperat tjuv definitivt kunna bryta sig in i bilen för att rycka ditt husdjur ändå .

Det bästa sättet att skydda dina husdjur från tjuvar i bilen är att bara inte ta ditt husdjur med dig i bilen i första hand. Om du kan undvika det, då kan du undvika en tjuv bryter in i bilen för att ta ditt husdjur. Av någon anledning du är, väger den mot möjligheten att ditt husdjur blir stulen, och du kommer förmodligen ändra dig. Om du är orolig för ditt husdjur att göra en enda röra runt ditt hus, så ska du kanske prova att hålla den i en låda när du lämnar. På så sätt ditt husdjur inte kan göra en enda röra. Du kan låsa ditt husdjur i ett rum med mat, vatten och leksaker när du lämnar, eller om du är bekväm med det, bara låta din hund lounge runt källaren. Vad du än gör dock, tänk på risken för ditt husdjur blir stulen och jag är säker på att du kommer att vilja agera.

Samtidigt med ditt husdjur med dig medan du kör ärenden kan ge dig tröst och företag, är det bästa sättet att förebygga och skydda dina husdjur från att bli stulen, är helt enkelt att inte ta dem med dig. Detta är enkel och effektiv, och du behöver inte oroa dig för att komma tillbaka till din bil och att inte hitta ditt husdjur där.