Vad är en elektronisk Money Order?

April 17

En elektronisk postanvisning är metoden för att överföra pengar mellan banker och människor. Denna finansiella produkt är tillgänglig inom de flesta post servicekontor och liknar en certifierad check. En beskyddare kan köpa en postanvisning och överföra pengar till en destination bank eller individ. Pengarna är normalt skickas till destinations köpman vid tidpunkten för transaktionen.

Den United States Postal Service ger garanterade elektroniska pengar order certifikat. Dessa räkningar innehåller speciella gravyrer och vattenstämplar för att göra dokumenten svårare att förfalska. Posttjänsten identifierar varje intyg med ett unikt nummer. Dessa postanvisningar är endast tillgängliga efter full betalning är klar.

Den elektroniska postanvisning har samma förfalskade risker som alla papper handel dokument. Förfalskade ringar använder konstnärer för att skapa falska pappersdokument som en metod för att ha stulit pengar från privatpersoner och organisationer. Många brottslingar har skapat falska postanvisningar och placeras dessa i den globala ekonomin.

Det finns flera avancerade funktioner är tillgängliga för pengarna orderkunder. Den elektroniska postanvisning kan hanteras och skapas med en persondator och skrivare. Detta innebär att personen att skapa ett konto där han kommer att överföra pengar till depåkonto som ska användas för framtida postanvisningar. När han vill skapa en postanvisning, summor dras från hans konto när pappersdokument skapas.

Pengar beställer vanligtvis postas mailas eller handen levereras till privatpersoner eller företag. Dessa pappersdokument liknar bekräftade checkar eftersom pengarna ordningen kräver full betalning innan den skapas. Det anses vara en kontroll som har verifierats genom en överföring av medel.

Under det senaste decenniet har många nya typer av valuta enheter blir tillgängliga. Dessa moderna elektroniska metoder har gjort användningen av checkar och en elektronisk postanvisning mindre attraktiva för de flesta konsumenter. Med populariteten för bankkort och tredjepartsfonder ledningssystem, det utbyte av pappersräkningar blir skrymmande och besvärliga.

De flesta moderna finansiella institutioner har automatiserat räkningen-betala process med Internet. Detta har möjliggjort kunder ett sätt att betala räkningar som ger snabb utbetalning, utan krångel med utskick kontroller eller pengar. Online faktura betalning är ett exempel på moderniserad ekonomisk förvaltning.

Pengar beställer används också av personer som inte är bekväm med bankkonton och finansiella institutioner. Dessa personer kommer att använda postanvisningar som en metod för att betala månatliga hushållsräkningar. Med hjälp av en postanvisning ger en verifieringskedja för att betala räkningar som inte är tillgänglig när du använder kontanter.