Vad finns att göra under ett besök Fairbanks, Alaska?

April 16

Besöker Fairbanks, Alaska som fiskar efter krabbor. Besökare flytta från en erfarenhet till nästa, att våga sig att kasta ankar, men ivriga att skumma över ytan till nästa hotspot. Alaska är en stat med ingen brist på saker att göra. och Fairbanks, som ligger tre timmar från Seattle, är en av områdets mest aktivitetsrika städer.

I Fairbanks, tillgodoser varje säsong till en annan klass och stil av personen. Det finns utomhusaktiviteter för den som söker en utmaning, kulturella och historiska platser för socialt adept, och praktiska erfarenheter för dem som måste leva livet till fullo. Besöker Fairbanks kan även innebära en resa till en av de lokala institutioner för högre utbildning, University of Alaska eller universitetet i Fairbanks.

Besökare på detta område av staten finner oftast att deras dagar är nästan alltid upptagen, särskilt på sommaren när "dagen" kan pågå så länge som tjugo timmar. Ja, Fairbanks tillräckligt nära polcirkeln för att uppleva midnattssolen. Invånarna i området kommer säkert passera längs några strategier för att undvika den eviga jetlag som kommer med en sådan drastisk tid förändring. De skulle också kunna peka besökare till god mat och jättekul, så tar tid att chatta vore väl värt ansträngningen.

Det finns en oändlig variation av aktiviteter för personer som besöker Fairbanks, men var och en kan oftast delas in i tre kategorier: kultur, natur, och unika.

Kulturell: I mitten av staden erbjuder besökarna en chans att utforska historien om Fairbanks. Så gör de centrala museerna. Men för dem som vill det totala kulturella erfarenheter på ett och samma ställe, är Pioneer Park platsen att vara. Besökare kan uppleva rusa av guldbrytning, en autentisk eskimå byn, och en pionjär by fylld med historiska artefakter och röster från det förflutna. Bäst av allt, är Pioneer byn fri och öppen året runt.

Naturlig: Här är där människor som besöker Fairbanks hitta skönheten i naturen fullt panorama vision. Några besökare väljer den enkla vägen - vandring ett spår på Creamer Field, paddla kanot eller fiska Chena floden, eller plocka bär. Andra går för en mer dramatisk inställning till Alaskan upplevelse med ett besök på en het källa utväg, eller genom en dagsutflykt till Denali nationalpark för att se det högsta berget i landet personligen. För dem som besöker under våren eller hösten, även Mt. McKinley kan inte matcha skönheten i Aurora Borealis, även känd som norrsken.

Unik: Fairbanks har gott om unika upplevelser. Fråga bara någon som har bott där länge nog. I mars, kan turister få turen att titta på en isskulptur tävling första hand. Andra tider på året kan de fortfarande se isskulpturer på Ice Museum. Vad sägs om mushing? Praktiskt en statlig sport här, besökare är välkomna att besöka en hund mycket i vinter eller sommar, och även rida i en riktig hundspann. Slutligen kan familjer som besöker Fairbanks på vintern vill sluta med Nordpolen och besöka Santa. Och medan detta Nordpolen är en Alaskan stad snarare än den verkliga affären, barnen kommer inte brukar bry sig.

Besöker Fairbanks kombinerar en historielektion och en natur-gill lägret, med en liten bit av den surrealistiska kastas i för bra åtgärd. En sak som en Fairbanks semester är inte är samma tråkiga hotellet och snabbmat upplevelse.

  • Besökare till Fairbanks kanske vill prova paddling på Chena floden.
  • På vintern kan besökare till Fairbanks se Santa vid Nordpolen.
  • Besökare kan njuta av guldbrytning i Fairbanks, Alaska.
  • Snö slang är en aktivitet som kan avnjutas i Fairbanks.
  • Fiske är en attraktion i Fairbanks, Alaska.
  • Aurora borealis, eller norrsken, är synliga på hösten och våren.
  • Många buske piloter specialiserade på flygande turister och jägare att Alaskas natursköna områden.