Vilka är de olika typerna av skolmaterial?

September 8

Skolmaterial är objekt som eleverna behöver för att slutföra uppdrag och hjälpa dem kapitalisera på den pedagogiska processen. När eleverna rör sig längs den pedagogiska vägen, vilka typer av skolor förnödenheter de behöver ofta förändring. Det finns vissa, dock att kan behövas från de primära åren genom universitetet. Dessa inkluderar papper, böcker och pennor.

Under de primära åren, många av skolmaterial som krävs är konsten relaterad. Studenter är ofta skyldiga att ha kritor, saxar, lim och kraftigare papper. De brukar också behöva skriva papper och pennor. Papperet är emellertid normalt speciellt utformad med stora linjer och är större i bredd än längd. De pennor är ofta mycket större än de som kommer att användas senare i livet.

När eleverna avancera i sina elementära år, de brukar börja använda bärbara datorer och löst blad papper. De kan behövas för att utföra vissa uppdrag i pennan. De kritor de en gång används är oftast ersätts med färgpennor och markörer.

De brukar också börja få läroböcker för olika ämnen. I vissa skolor är dessa lånas ut till eleverna utan kostnad. I andra fall måste studenterna köper sina böcker.

Under mitten skolåren, användning av konst leveranser minskar generellt och skolmaterial behövs blivit mer grundläggande och standard i flera år. Sådana poster ingår mappar, pärmar och noterar kort. Införandet av specialiserade klasser, såsom främmande språk och teknik, kan kräva att vissa speciella poster såsom flerspråkiga ordböcker och verktygslådor köpas.

I gymnasiet, kan de nödvändiga skolmaterial börja variera mycket eftersom det finns oftast olika alternativ som finns för klasser. Till exempel, beroende på vilken matte väljs, kan en student behöver en vetenskaplig kalkylator, rutat papper, eller en kompass. Avancerad engelska klasser kan kräva inköp av romaner och litterära verk.

När eleverna börjar sin högskoleutbildning, skolmaterial blir ofta mycket dyrare. Böcker sällan lånas. Detta innebär att varje klass i allmänhet kräver köp av en eller flera läroböcker eller arbetsböcker. Eleverna kan också behöva juridiska pads, miniatyr inspelare, och specialiserade ordböcker.

Beroende på studentsâ € majors, kan specialiserade leveranser krävas. De som huvudämne fotografering, till exempel, är vanligtvis krävs för att köpa sin egen fotoutrustning inklusive kameror, film och tryckpapper. De som major i måltidskunskap krävs ofta att köpa knivar, livsmedelstermometrar och uniformer.

  • Färgglada konstruktion papper är en vanlig skolförsörjning för yngre barn.
  • En flaska lim är en vanlig skola försörjning för grundskolan barn.
  • Skolmaterial kan innefatta allmänna eller specialiserade ordböcker.
  • Strykningspennor är användbara för att hjälpa eleverna att studera för tentor.
  • Sax.
  • Skolmaterial kan innefatta pennor och linjaler.
  • Rättsliga kuddar och pennor är bra tillbehör för studenter att få för anteckningar.
  • Förbrukningsmaterial för skolan kan innefatta en grafräknare.
  • Spiral bärbara datorer är vanliga skolmaterial för många årskurser.