Vad är Eternity Rings?

July 5

Eternity ringar är metalband som traditionellt innehåller diamanter eller andra stenar runt omkretsen av hela ringen. Typiskt har varje sten samma form och sammansättning, som ger ringen en enhetligt utseende tänkt att föreslå evigt kär. De är nästan alltid kvinnor ringar, som avser att ges vid ett jubileum eller annan särskild händelse, såsom ett barns födelse, även om det inte finns någon exakt tillfälle för vilka denna gåva ges. En modern ta på denna stil är halv evighet ring, med stenar bara runt hälften av omkretsen.

Ges som en påtaglig symbol för löftet att älska för evigt, är en evighet ring anses av många människor att vara ett vackert sätt för en person att visa hur mycket någon annan betyder för honom. Även ringstil, typ av stenar, och stenläggning är viktiga för en att tänka på när man väljer en evighet ring, känslan som transporteras oftast är den viktigaste delen av gåvan. Många evighet ringar inkluderar diamanter, men safirer, smaragder och andra ädelstenar finns också.

Fullständiga Styles

De vanligaste och populära evighet ringar har stenar hela vägen runt bandet. Även om många olika inställningar finns, stenarna verkar ofta som om de svävar runt fingret i en oändlig rad. De pärlor i denna typ av ring tenderar att vara mindre än i andra stilar eftersom större stenar kan vara obekväma mellan fingrarna; Men med 14 eller fler diamanter i varje ring, de med 5 karat totalvikt är tillgängliga.

Till skillnad från andra ringar, kontinuerlig linje av stenar innebär att hela alliansringar kan vara svårare att göra, och de kan inte ändra storlek lätt. Storleken på ringen kommer att avgöra hur många ädelstenar den innehåller och det totala antalet karat; Om varje diamant är ungefär samma storlek, kommer färre plats på en kvinnas storlek 5 ring än på en storlek 9. Detta kommer att påverka priset också, som ringar med fler stenar kommer att kosta mer.

Hälften Styles

En del kvinnor tycker fulla evighet ringar obekväma att bära på grund av tjockleken på bandet och, i vissa fall, inställningen av stenarna. Hälften evighet ringar har stenar över bara ansiktet på bandet, vilket gör dem lättare att skapa och storlek, vilket återspeglas i deras pris. De är mer bekväm att bära, och större stenar kan användas i halvringarna. Vissa människor också föredrar denna stil eftersom alla stenar kan ses.

Inställningar

En av de vanligaste sätten att hålla ädelstenar i en evighet ring är kanalinställning, där stenarna uppställs en kanal mellan två remsor av metall. Denna stil kan vara mer bekväm för vissa kvinnor eftersom, även om bandet är tjockt, det finns inga utsprång att irritera fingrarna. Inställningen Kanalen anses också vara ett av de säkraste, eftersom det är osannolikt att ringen kommer att bryta och en sten kommer att falla ut. Denna stil sätter också större vikt vid metallen i ringen, vilket är mer märkbar än i andra inställningar. En variant på denna stil är baren inställningen, där metallstänger håller stenarna på plats på båda sidor, mellan pärlor, snarare än på toppen och botten.

Stenarna i evighet ringar kan också hållas på plats med stift, små bitar av metall som clasp stenen. Det finns olika typer av stift, inklusive singel, delad, u-form, och fyra stift. Prong inställningar är mer traditionella för diamant och andra ringar med större stenar, och låta de ädelstenar ses till sin fulla potential. Denna stil kan orsaka mer irritation mellan fingrarna, speciellt om stenarna är stora och kan vara mindre säkra på grund av möjligheten att en klo kunde bryta och en sten förloras.

I en bana inställning är stenarna in direkt in i metallbandet med mycket små pärlor av metall som håller dem på plats. Diamanterna hålls nära varandra, och mindre av metallen visar än i en kanalinställning. Stenar som används i en bana inställning tenderar att vara mindre, men stilen lånar sig också till flera rader.

Sten Urval

Eternity ringar är oftast satt med diamanter, men stenar som smaragder, rubiner och safirer är också populära val. Några ringar inkluderar en variation, såsom diamanter omväxlande med rubiner, runt ringen. Stenar kan också ställas in i ett flertal rader, särskilt i en bana eller bar inställning.

Formen av stenarna är lika viktigt som vilken typ av sten, med ovala eller fyrkantiga stenar brukar föredras över runda stenar. Kvadratiska eller rektangulära skurna stenar är lättare att ställa end-to-end runt ett band, vilket gör dem ett bra val. Runda stenar fortsätter att vara populär, dock, och kan användas i alla miljöer stil; utseendet kommer att vara annorlunda, eftersom det kommer att finnas mer utrymme runt kanterna av stenarna.

Bära Ringen

När man beslutar hur man bär en evighet ring, är personliga val viktigast. Ringen är vanligtvis bärs på samma finger som man skulle bära en vigselring, ibland utöver förlovningsring och bröllop band eller i stället för antingen en. Många gånger kan en kvinna väljer att byta ut hennes bröllop band med en alliansring och bär den tillsammans med en förlovningsring.

  • Eternity ring med en rad av diamanter runt hela omkretsen.
  • Eternity ringar används ibland som förlovning eller bröllop band.