PC Gaming genom Steam Cloud

October 21

Den största förändringen i spel under det senaste decenniet är Steam. Ånga är en gratis Internet-tjänst som sätter ditt spel programvara online, liksom filmer och musik du har förmodligen köpt och hämtat från leverantörer som Apples iTunes Store och Amazon Cloud.

Före ankomsten av Valve Corporations Steam tjänst, höll du dina spelskivor på en hylla, och du mödosamt installeras och uppdateras var och en separat - men dessa dagar är borta för gott!

Steam kräver en Internetanslutning, och du behöver en bredbandsanslutning till Internet - utan hastigheten på en DSL, kabel, nätverk, eller satellit-anslutning till Internet, kommer det att ta evigheter att ladda ner dina spel. Om du använder en uppringd modemanslutning anser Steam tabu.

Både PC och Mac spelare har helhjärtat anammat Ångsystem, och det finns ett antal viktiga skäl varför:

  • Att köpa spel är en enkel match. Steam erbjuder ett brett utbud av olika spelgenrer, och efter att du har registrerat, köper ett spel reduceras till några få musklick. Dina spel automatiskt ner till din dator så fort du köper dem.
  • Ånga organiserar alla dina spel i en och samma plats. Du kan spela alla spel som du har hämtat från en enda lista.
  • Du kan avinstallera och installera om spel behov. Steam håller ett permanent register över vad du har köpt, så om din hårddisk börjar få slut på utrymme kan du avinstallera så många Steam-spel som helst och installera dem när du vill.
  • Ånga ger automatiska uppdateringar för dina spel behöver inte besöka ett dussin olika webbplatser som de gamla dagarna för att söka efter patchar och uppdateringar -. Alla Steam-spel uppdateras automatiskt för dig.
  • Lätt att hitta andra för multiplayer-spel. Steam håller reda på dina vänner som spelar samma spel, och du kan bjuda in en vän (eller helt enkelt hitta en motståndare) för en snabb match.
  • Jämför poäng, prestationer, och åsikter med dina spel kamrater. Steam erbjuder diskussionsforum (där du kan skicka och läsa meddelanden) och topplistor (där du kan jämföra dina högsta poäng i ett spel med andra).

    PC Gaming genom Steam Cloud

Komma igång med Steam är enkelt: Besök Steam hemsida och klicka på Steam knappen Installera längst upp på webbsidan.