Astma Rättsmedel

December 24

Av någon anledning när de flesta människor tycker om astma botemedel de först tänka ett botemedel. Sanningen är att det verkligen finns något botemedel mot astma-behandlingar, ja; botemedel, nej. Genom att utnyttja dessa astma botemedel kommer att göra ditt liv lite enklare. Även om det kan verka som det är lite svårt att genomföra alla dessa åtgärder, oroa dig inte. Även om du bara använder en eller två av de rättsmedel, kommer du att märka en förbättring av ditt totala dagliga liv.

  • Gräns ​​husdjur. Husdjur är kanske en av de största bidragsgivarna till astmaattacker i de flesta hem. Detta innebär att en ganska enkel astma påföljd är att begränsa de husdjur som du har i ditt hem för en viss typ. Om du är fast beslutna att ha ett husdjur, välj sedan en som inte kommer att ha någon ilska som ofta kan utlösa ett astmaanfall. Men om du bara måste ha en hund eller katt välja en som inte fäller hela tiden, och dessutom tvätta händerna varje gång du hanterar ditt husdjur, även om du bara klappa den.
  • Regelbunden rengöring. En annan ganska enkel astma påföljd är att regelbundet rengöra ditt hem. Även en liten ackumulering av damm, pollen, och ilska kan leda till stora astmaattacker om du inte är försiktig. Det bästa sättet att bekämpa detta är genom att helt enkelt damma ditt hem varje dag. Dessutom kommer du också vill se till att du rengör dina lakan, gardiner, dukar och andra sängkläder som behövs för att säkerställa att de inte samlar några allergener
  • Eliminera mögel. Mögel och mögel kan ofta leda till ett astmaanfall om du inte är försiktig. Medan du genomför dina vanliga städinsatser, särskilt uppmärksamma efter tecken på mögel. Om du märker någon se till att du gör vad du kan för att inte bara ta bort gunk, men också för att åtgärda problemet som leder till mögel eller mögel i första hand.
  • Rökning. En annan effektiv astma rätta är att eliminera alla cigarett, cigarr, eller ens rör rök från att vara runt den person som har astma. Detta innebär inte bara att det inte finns någon rökning runt den person som har astma, men det innebär också ingen rökning i hemmet alls, eller ens runt de människor som bor med den person som har astma, eftersom röken kan klamra sig fast vid sina kläder .

Även om alla dessa astma åtgärder är till hjälp, det finns en åtgärd som kommer att ha mest inverkan på ditt liv. Att åtgärda är att förstå astma. Genom att ta sig tid att diskutera astma, de potentiella triggers, dina triggers, och hur du kan medicinera några attacker med din läkare, kommer du att vara på god väg att lära sig att handskas med denna kroniska tillstånd.