Vilka är de olika typerna av Low Calorie Alkoholist drinkar?

August 7

Individer som är på en diet kan ändå vill ha några drinkar utan överdriven deras kaloriintag för dagen. Som en allmän tumregel, söta drycker och drycker med mer alkohol har mer kalorier. Lätta öl, torra vita viner, och vissa likörer anses vara lågt kalori alkoholhaltiga drycker. Vissa blandare, som fruktjuicer, kan också lägga kalorier till några drinkar.

Mörka öl, som porter eller öl, generellt har mer kalorier än ljus öl. Öldrickare som söker låg kalori alkoholhaltiga drycker kan kontrollera märkningen, eftersom kalori beloppet brukar anges där. De kan också välja en ljus öl, eller ens en extra eller ultra lättöl. Dessa har färre kalorier än vanlig öl.

Vindrickare kan ha svårare att välja lågt kalori alkoholhaltiga drycker. Typiskt, om vinet har en hög alkoholhalt, eller bevis, den har fler kalorier. Vissa typer av viner, dock har fler kalorier än andra. Port, till exempel, är hög i kalorier. Torra vita viner som chardonnay, å andra sidan, har oftast färre kalorier.

För sprit dricker, väljer lågt kaloriinnehåll alkoholhaltiga drycker blir lite svårare. Generellt söta och krämiga likörer innehåller fler kalorier, och dricker på en lågkaloridiet bör undvika dem. Dessutom kommer lutar med hög alkoholhalt har oftast mer kalorier också. Drycker med flera olika typer av sprit, som en Long Island iste, innehåller normalt ett stort antal kalorier.

Individer som är på en diet bör undvika att dricka söta drinkar, eftersom blandare kan lägga kalorier. Det är bäst att dricka sprit rakt, om du har en smak för det. Om du inte kan magen tanken på att dricka rakt sprit, försöka blanda det med ett lågt kaloriblandare. Vatten och tonic vatten är bra exempel på detta, och en citron eller lime läggs till lågt kalori drinkar kan ge dem lite av en zing. Några exempel på lågt kalori cocktails inkluderar en bloody Mary, Manhattan, gin och tonic, och vodka och vatten.

Om en individ är på en diet, kommer hon troligen att äta mindre. Det innebär att hon med största sannolikhet kommer att bli berusad lite snabbare. När man dricker alkoholhaltiga drycker, även lågt kalori alkoholhaltiga drycker, är det viktigt att äta något innan du dricker. Pretzels eller morötter kan göra bra lågt kalori snacks, till exempel. Dessutom kan dricka alkohol försämrar förarens förmåga att driva ett motorfordon, så individer som dricker alltid ska ha en utsedd förare.

  • Vissa alkoholhaltiga drycker kan göras med sockerfria blandare för en låg kalori drink.
  • Vodka är en bra låg kalori alternativ.
  • En kalk i en gin och tonic.
  • Tillverkad med tomatjuice och vodka, är en Bloody Mary en kalorifattig cocktail.
  • Torra viner som chardonnay är vanligtvis låg i kalorier.
  • Gin martinis är relativt låga i kalorier.
  • I allmänhet undvika kaloririka drinkar som bara innehåller alkohol och juice.
  • Mörka öl tenderar att ha fler kalorier än upplysta färgade sådana.