Vad Är Orange Juice Diet?

October 5

En apelsinjuice kost innebär dricka bara färsk apelsinjuice under en viss tid; denna period kan vara två dagar, tio dagar eller till och med en månad. Syftet med apelsinjuice snabbt är oftast att rengöra och detox kroppen samt att gå ner i vikt. Som med alla specialdieter, är det lämpligt att konsultera en läkare i förväg, särskilt om det råkar finnas några befintliga hälsoproblem.

För apelsinjuice diet, är det viktigt att bearbeta frukter i en juicepress dagligen och dricker bara färsk apelsinjuice. Förvara saften kommer att minska sin näringsvärdet, och dricka förpackade juicer, varav många har kemiska konserveringsmedel, kommer att besegra hela syftet med dieten. Det är bäst om de orange frukter är ekologiskt odlade.

Apelsinjuice är rik på C-vitamin, och kan stärka immunförsvaret och förbättrar matsmältningen. En regelbundet intag av apelsinjuice kan hjälpa avvärja förkylningar och minskar risken för benskörhet. Det är också effektivt mot stressrelaterade tillstånd som högt blodtryck. Även om dessa hälsofördelar förklarar populariteten av apelsinjuice diet, är det viktigt att göra saker med måtta, och många sjukvårdsexperter rekommenderar mot denna diet.

Generellt är sju glas apelsinjuice om dagen rekommenderas för dieten, tillsammans med sju glas vatten för att hålla kroppen väl hydrerad. Det är viktigt att inte överskrida detta intag under denna diet som, om överdrivna, kan de kalorier i apelsinjuice åstadkomma snabb viktökning. En annan fråga är att, till skillnad från med att äta en hel frukt som tar tid att smälta, är juice snabbare absorberas i blodet, och socker i saften kan höja insulinnivåerna ganska drastiskt, vilket resulterar i problem.

Bo på den orange rensningen kost kan vara svårt. Förutom mat cravings, är det normalt att uppleva en viss mängd obehag som trötthet eller irritation som kroppen avgiftar. Det kommer att hjälpa att vila adekvat och att utöva med måtta både distrahera sinnet och för att hjälpa till med viktminskning mål.

De positiva effekterna av apelsinjuice kost kommer oftast börjar bli uppenbara inom två eller tre dagar. Förespråkarna hävdar att kosten är sannolikt att uppleva en total ökning av deras energiutbyte, och kommer att känna sig mer alert och stimuleras på den mentala nivån. Apelsinjuice kost kommer också att leda till en markant förbättring av deras fysiska utseende. Bortsett från att bli smalare och montör, kommer de sannolikt att märka en klarare hud, glansigare hår och mindre sköra naglar.

  • Ett glas apelsinjuice.
  • En orange juice diet kan hjälpa till att bekämpa högt blodtryck och andra villkor som är relaterade till stress.
  • Färskpressad juice från apelsiner är den viktigaste komponenten i apelsinjuice kost.
  • Apelsinjuice dieten uppmuntrar viktminskning.
  • Den orange juice diet uppmuntrar konsumtion av vitaminer som kan bidra till att upprätthålla en god hälsa.