Vad är en modulär Desk?

April 28

Ett modulärt skrivbord är en som är utformad för att monteras ihop i olika sektioner. Till exempel kan en modulär kontorsmöbelföretaget erbjuder ett grundläggande, rektangulär skrivbord med många olika add-on alternativ. Det kan finnas en krökt sektion som är avsedd att placeras mot en ände av den rektangulära skrivbord eller annan rektangulär sektion för att placera på den andra sidan av skrivbordet att skapa ett arbetsbord. Hutches eller legat på is enheter som sitter på toppen av en stationär, är populära modulära skrivbord heter som ger extra lagringsutrymme.

En kaninbur tillägg för en modulär skrivbord kan funktionen hyllor och skåpdörr. Det kan finnas utrymme på skrivbordet under sluten enhet för att lagra kontorsmaterial eller ens en datorskrivare. Modulära office system kan arbeta tillsammans för att ge utseendet på traditionella möbler som används på ett kreativt sätt, eller de kan ha en mycket öppen, dramatiskt modernt utseende.

Två arkivskåp och en bordsskiva kan användas för att skapa en enkel version av en modulär skrivbord. Dessa tre stycken kan användas tillsammans för att göra en hel skrivbord, så tanken är en modulär ett. Om trä hurtsar och ett träbord topp används istället, är utseendet på en mer traditionell skrivbord skapas. Om två öppna hyllor med glasskiva används, är en mer modern typ av modulära skrivbord bildats.

Hellre än att ha ett skrivbord placeras mot en vägg, kan modul arbetsyta för skrivbord sättas genom att placera ett arbetsbord sektion på baksidan av skrivbordet. Stolar kan läggas till den nyinrättade arbetsytan design. Modulära desk system kan göras för att passa varje hemmakontor utrymme. Som en allmän regel, stängd lagringsenheter på bordsskivor eller baser tenderar att se betydligt snyggare än öppna hyllor.

Vissa modul skrivbord har alternativ såsom hyllor eller en extra skrivbord på hjul som kan passa under skrivbordet eller hjul ut att använda någon annanstans i rummet. Vissa modul desk företag gör böjda J-formade eller raka L-formade bordssektioner som kan läggas på endera änden av en rektangulär bordsapparat för att bilda en stor U-formad arbetsbord. Det finns även innovativa modulära skrivbord design som presenterar smala, trekantiga skrivbord stycken utformade för att passa in i små kontorsutrymmen.