Hur väljer jag det bästa Nötning Gel?

March 26

Det bästa skav gel är en som kan användas överallt på kroppen, även i känsliga områden. Du bör leta efter skavning geler som inte orsakar irritation eller fläcka kläder, men att torka snabbt och ger huden en silkeslen efterkänsla. Chafing geler bildar i allmänhet en skyddande barriär på huden med silikonoljor, men du bör titta efter en gel som fortfarande låter huden andas. Det är också bäst att leta efter skavning geler som är doftfria.

Nötning kan inträffa nästan var som helst på kroppen på grund av friktionen mot huden från rörelsen. Det är därför du bör välja en skav gel som kan användas överallt på kroppen. Den bästa skav gelen kommer att vara lämpliga för användning på känsliga områden, såsom bikinilinjen, och inte så känsliga områden, såsom magen.

En bra skav gel bör inte orsaka irritation och bör bidra lugnar huden. Den skav gelen du väljer bör vara lämplig att använda även på känslig hud eller skadad hud. Det är också bäst att välja en gel som kommer att förhindra ytterligare irritation samtidigt som huden att läka naturligt.

Vissa chafing geler innehåller ingredienser som kan lämna märken på kläderna. Geler som innehåller ingredienser som talk eller att lämna en hal rester efter kan lämna kontrollampa märken på textilier och bör undvikas. Återstoden gelen lämnar på huden bör också vara tydlig och bör inte lämna vita fläckar eller märken.

Skav gel torka snabbt, en viktig funktion för att leta efter när det är att föredra att gelen ska vara helt torr innan du klä. Vissa chafing geler inte torkar snabbt, och en del även lämna en fet rester på huden. Dessa produkter får inte vara så effektiva och kunde överföra på dina kläder.

En skav gel fungerar genom att bilda en silkeslen skikt på huden, och detta bör vara det som hindrar skav. Detta skikt bör vara helt torr och har en nästan pulverliknande känsla. Detta skyddande lager bör inte överföra till dina kläder eller gnugga bort.

Vissa chafing geler använder silikonoljor, såsom dimetikon, för att hjälpa till att bilda en torr, mjuk rester på huden. Denna återstod är vanligtvis andas, och detta kan hjälpa huden att läka. Om din hud är redan irriterad eller skadad på grund av skav, leta efter en gel som kommer att lugna huden och låta huden att läka naturligt. Geler som använder silikonoljor kan även användas så ofta som behövs, utan att orsaka irritation.

Den bästa skav gel kommer också att vara doftfria. Detta kan vara mer viktigt om du är man och vill undvika feminina luktande produkter. Inkom doft kan också orsaka irritation på känslig hud, en annan anledning att välja en gel som inte innehåller något tillsatt doft.

  • Skavning gel.
  • Skavning gel.