Vilka är för- och nackdelarna med att använda ett Rental tvättmaskin?

April 22

Någon vars tvättmaskin gått sönder kan använda en hyra tvättmaskin tills enheten är fast eller bytas ut. Butiker som hyr apparater, möbler och elektronik kan ge en för en minsta hyrestid. De erbjuder oftast leverans och upphämtning av apparaten och underhålla den. Nackdelarna inkluderar höga räntor och förverkande av varan, om hyresgästen missar en betalning.

Det finns många återförsäljare som ger personer med en hyra tvättmaskin. Även vissa uthyrningsföretag kräver en grundläggande kreditkontroll, många gör det inte. Ett hyresavtal kan läggas in i samma dag, en fördel för personer med dålig eller lite kredit. Arrangemang kan göras för att sammanfalla med renterâ € s lön schema.

Butiken kommer att leverera hyres tvättmaskin och plocka upp det vid slutet av leasingperioden, så det finns inget behov av att hyra en lastbil. Ett serviceavtal omfattar alla prestandaproblem maskinen kan ha. Om den går sönder, kommer butiken helt enkelt ersätta den så länge betalningarna är aktuella.

Eftersom hyran tvättmaskinen kan ha använts av flera personer innan nuvarande hyresgästen, kan det behöva rengöras. Om butiken inte har gjort detta, kan hyresgästen köra ett varmt vatten cykel med ättika eller lite blekmedel för att eliminera eventuella kvardröjande lukter. Hyresmannen kan kontrollera med butiken om politiken för rengöring return maskiner.

De flesta företag har en minsta avtalsperiod, ofta ett par månader, för uthyrningen tvättmaskinen. Om apparaten behövs endast för en kort tid, kan detta inte vara den bästa lösningen. En veckoresa till tvättstugan kan vara billigare men mindre bekvämt.

Flera nackdelar är involverade i att använda en hyra tvättmaskin. Om hyresgästen missar en betalning, finns det ofta bara en mycket kort tid, så lite som en dag, att göra det innan affären kommer återta apparaten. Alla avtal om att köpa maskinen kommer att förverkas om betalningen inte kommer in på schemat och alla pengar som redan samlats in kommer att förloras.

Ränta på vecko- eller månadsbetalningar är ofta hög. Hyran tvättmaskin, om man köper, kan vara två gånger priset på en apparat köpt på en återförsäljare. Köpare kan i stället vill spara pengar varje vecka mot apparaten. Även med resor till den kommersiella tvätt i beräkningen, är kostnaden i regel mycket lägre. Bekvämligheten Faktorn måste också göras innan beslut fattas.

  • Blekmedel kan användas för att rengöra en tvättmaskin och ta bort kvardröjande lukter.
  • En hyra tvättmaskin kan hamna kostar mer än att bara gå till en tvättomat.
  • Apparaten butiker tar ofta höga räntor på hyres tvättmaskiner.