Vad är Embroidery Digitalisering?

April 15

Broderier digitalisering är handlingen att vända en bild eller design till ett broderimönster för en person eller maskin för att följa. Denna process gör varje del av den grafik som ska omvandlas till en söm typ. De flesta program gör det möjligt för slutprodukten som ska förhandsgranskas i digital form innan den tillämpas på tyg.

När en bild laddas på broderier digitalisering programvara, kan var och en av de olika färgade områden omvandlas till stygntyper separat. Detta kan göras genom att separera färgområden och digitalisering dem en och en, eller genom att digitalisera hela grafiska så att färgerna smälter fint in i varandra. Varje teknik ger olika resultat och används för olika ändamål, om en person ville brodera en blomma, till exempel, kan han vill ha flera färger blandning i varandra för att skapa en mjuk effekt. Å andra sidan, om han skulle brodera ett företags logotyp med skarpa färgseparation, skulle han inte vill använda en färgblandningseffekt. De flesta broderier digitalisering programvara har båda dessa funktioner inbyggda i, och det beror helt enkelt på den söm som används för att skapa dessa olika effekter.

Broderier digitalisering kan användas för många ändamål, bland annat företag, vardagligt och personligt bruk. Det finns många företag som erbjuder anpassade kläder och tillbehör med någon design, vanligtvis ett företags logotyp, broderat på tyget. Många av dessa företag använder avancerad och något dyrare broderier digitalisering programvara. För mer avslappnade eller personligt bruk, kan digitalisering programvara vara billigare och möjligen mindre komplex. Den billigare programvara kan dock fortfarande ge någon funktion som en tillfällig användare skulle behöva.

At-hem kan digitalisering vara ett bra sätt att bevara minnen eller producerar gåvor. Ett barns favorit ritning kan förvandlas till en väggbonad för hennes födelsedag, eller en persons favorit djur kan broderas på örngott till jul. Anpassad digitalisering kan också vara till hjälp för att sprucing en persons garderob. En gammal skjorta som verkar lite tråkig och aldrig sliten kan omvandlas till en helt ny plagg med roliga mönster.

Att lära sig att använda broderier digitalisering programvara kan kräva lite tid och praxis. En allmän förståelse för de typer av stygn inblandade i broder och vad de används till kan vara till hjälp, så oftast är digitalisering görs för att berätta brodyrmaskinen hur den ska skapa designen på rätt sätt. I vissa områden, är klasser som lär sig grunderna i hur man använder broderier digitalisering programvara erbjuds. Det kan vara till hjälp för den enskilde att ta en av dessa klasser innan du använder programvaran för att skapa mönster. De som bor i områden som inte erbjuder broderier digitalisering klasser lokalt kan dra nytta av online-tutorials, instruktions böcker eller enkla självlärande.

  • En digitaliserad broderimönster kan utföras automatiskt av en brodermaskin.