Hur väljer jag det bästa Margarita Mix?

May 21

Välja den bästa margarita mix kan vara tidskrävande och förvirrande, särskilt för människor som aldrig har haft en margarita. Om du gillar saft eller limeade, kan du göra en margarita mix från grunden på ett liknande sätt. För människor som inte föredrar den traditionella citron eller lime margarita mix, vattenmelon, ananas och alla möjliga andra frukter kan användas i stället. Beroende på lokala lagar och spritbutik politik, kan du behöva möta den rättsliga dricka ålder för att köpa en mix, även om du inte tänker använda margarita mix med alkohol.

Den traditionella margarita använder citron eller limesaft som den viktigaste ingrediensen. Om du gillar en söt alkoholhaltig dryck, värme socker, vatten och saft i en kastrull tills den är helt smält. Kyl sirap, sedan lägga till den i sprit och rör om. Det kan ta några försök att hitta den perfekta mängden socker för att balansera ut smaken av alkohol. Garnera drycken med en citron eller limeklyfta, sedan njuta av det.

Alla typer av fruktjuicer kan användas i en margarita mix. Om du ogillar citron eller lime, känn dig fri att använda jordgubbar, apelsiner, eller ananas istället. Tekniskt, då citron eller limesaft inte används, är drycken inte längre en margarita, men de flesta fortfarande kallar det ett sådant. En margarita gjord med apelsinjuice brukar kallas en orange margarita, och så vidare. Traditionellt är en citron eller limeklyfta fortfarande används för att garnera drycken, men du kan använda vilken frukt du föredrar eller har på handen.

När du är osäker, bara göra en sökning på Internet för en margarita mix smaksatt med din favorit frukt. Om du letar efter en färdig produkt, titta på recensioner tills finna en väl ses produkten inom din prisklass. Du behöver inte beställa online i de flesta fall; helt enkelt ringa lokala sprit butiker att fråga om de säljer samma objekt. För en hemmagjord margarita mix, gör samma sökning men leta efter väl granskade recept. Kom ihåg att läsa några av de bästa recensioner för att se om det finns tweaks att göra drycken ännu bättre.

Möt ålderskravet för att köpa alkohol i ditt område. En drink mix brukar inte innehåller alkohol, i vilket fall du är juridiskt tillåtet att köpa den. Många alkoholbutiker gör det en policy att neka försäljning till minderåriga, dock. I vissa fall kan de också vägra att sälja en margarita mix om du har en mindre med dig. För det mesta, kan butiker lagligt vägra service till människor så länge de inte diskriminerar en viss ras, religion, eller annan aspekt av en potentiell kund.

  • Limejuice är en chef ingrediens i traditionella margaritas.
  • Att hitta bra granskade margarita blandar nätet kan hjälpa begränsa de val.