Använda Quicken 2007 till Spår PayPal Transaktioner

July 13

Om du använder PayPal, du kan och bör använda Quicken att spåra pengar som flyter in i och ut ur ditt PayPal-konto. Lyckligtvis spåra ett PayPal-konto med Quicken är ganska dang lätt.

För att spåra PayPal använder Quicken, vill du komma ihåg dessa punkter:

  • En PayPal-konto är egentligen bara en annan bankkonto - om än en speciell sorts bankkonto. Således du vill ställa in en Quicken PayPal-konto på samma sätt som du inrätta andra Quicken bankkonto.
  • Om du använder ditt kreditkort för att betala pengar till PayPal-konto, du faktiskt överföra pengar från ditt kreditkort konto till ditt PayPal-konto. För att spela in denna överföring, registrera dig ett kreditkort laddning i ditt kreditkort registret. Men istället för att använda en Quicken kategori du ange PayPal-konto.
  • Du bör förena ditt PayPal-konto precis som alla andra bankkonto eller kreditkortskonto. Under denna försoning, se till att registrera alla PayPal avgifter.

Och en sista punkt för människor som verkligen vill tänja på gränserna: PayPal gör att du kan ladda ner din transaktionshistorik i en .QIF fil, som sedan kan importeras till Quicken. Du kanske vill hänvisa till Quicken och PayPals onlinehjälpen för mer information.