Hur får man en Även vapen vit färg på en vit Tak

March 3

Vid tillämpning färg på ett vitt tak, det är svårt att identifiera missade fläckar. Att få ett jämnt lager vit färg på ett vitt tak är tufft, inte bara för att det är svårt att se vad du har täckt med ny färg och vad du inte har, utan också för att du arbetar i en obekväm vinkel.

För att eliminera detta prickig problem, prova att använda ett tak färg som är tonade rosa men torkar vitt. Var inte rädd för rosa. Den rosa nyans syns bara när färgen är våt, vilket gör det lättare att upptäcka ojämn täckning och andra brister som du rullar på färgen.

Denna färgskiftande färg som rullar på rosa finns endast i en vit färdig färg - det vill säga, det finns inte en mängd som torkar till någon annan färg, men vitt. Du kan alltid tona regelbunden tak färg för att uppnå den färg du vill.

Du kan få mer information om den här färgskiftande färg från en färgspecialist på din lokala hem förbättring center eller färghandel.

Med hjälp av denna färgskiftande färg tar bort gissningsleken från målning tak. Du kommer att spara dig mycket tid, sorg, och en bestämd smärta i nacken.