Vad är infällbara markiser?

April 16

Infällbara markiser är ett perfekt sätt att blockera sol och regn på en uteplats eller däck utan att permanent förändra en struktur eller uppförande obstruktiva stödstänger. Till skillnad från en permanent uteplats eller däck omslag, infällbara markiser montera direkt till huset och expandera över bifogade uteplats eller däck när det behövs, men kan dras in i deras bostäder mekanism när den inte används. Infällbara markiser kan skräddarsys för att passa längden och bredden på nästan alla uteplats eller däck. Markisen själv är gjord av ett tåligt tyg med färger och mönster val begränsas endast med tillverkarens val. Det finns många tillverkare och återförsäljare av infällbara markiser och de flesta stora återförsäljare av däck och utemöbler säljer dem och kan ge installationstjänster.

De två typerna av infällbara markiser finns tillgängliga är manuell och automatisk. Manuellt infällbara markiser fungerar genom användning av en vev eller handtag liknar en uteplats bord paraply. Automatiska infällbara markiser är motordriven och kan drivas antingen på distans med en handhållen kontroll eller tråd att arbeta med utomhusbrytare. De mekaniska bostäder är i allmänhet tillverkade av galvaniserat stål och fäst direkt till huset under rännan.

Retractable markiser är ofta billigare än byggandet av en uteplats eller däck lock och kan lagras under vintermånaderna. Många husägare väljer infällbara markiser som en uteplats lock för att undvika att hindra åsikter och trafikflöde med stödbalkar som vanligtvis används med permanenta omslag. Även infällbara markiser kan lämnas ut under regn, bör de inte lämnas ut under hårt väder som tyget kan skadas av kraftiga vindar eller hagel. Av denna anledning bör infällbara markiser inte betraktas som en sätt att helt skydda utemöbler, utan snarare ett sätt att minimera blekning av möbler och mattor från solskador. Men infällbara markiser ger en sätt att få utökad användning av utomhus utrymme genom att tillhandahålla skugga när det behövs, och även genom att skydda det utrymme från oväntade våren och sommaren duschar.