Vad är Balding Clippers?

February 4

Skallighet Clippers är elektriska hårklippnings ibland också kallas buzzers, som är särskilt utformade för att klippa nära hårbotten, som producerar en flint. De kan också användas för att skapa en fade frisyr, vilket är en stil klippa nära huvudet. Den fade cut ofta skära med nära-rakat linjer i hela håret och kan fyllas med komplexa konstruktioner.

De flesta konsumenter som använder skallighet Clippers är män. En man som upplever manligt håravfall kan välja att raka av allt sitt hår och idrotten en flint istället. Vissa män njuta av friheten av kala utseende. Helt ta bort hår och idrottsliga skallig utseende är en stil som stiger i popularitet då.

Den som vill ha en flint och väljer att göra det själv skulle behöva använda vanliga hårklippningsmaskiner för att komma så nära hårbotten som möjligt. Efter detta förfarande, skulle han behöva raka hans huvud med en rakkniv. Detta är en tidskrävande tvåstegsförfarande. Balding hårklippnings skär närmare än vanliga hårklippningsmaskiner, vilket eliminerar behovet av att använda rakhyveln. Detta sparar tid och minskar frustration under ett hem frisyr.

Alla som handlar för ett par skallighet Clippers bör överväga det material som används för att göra dem. Bladen är i allmänhet tillverkade av titan, keramik eller stål. Titan blad är den bästa kvaliteten och den dyraste. Keramiska knivar är en god tvåa i kvalitet. Många konsumenter som Buzz sitt eget hår hemma väljer bladen stål för ekonomin, även om de kommer att bli tråkig snabbare än de andra två typerna.

Vissa skalliga Clippers är utrustade med justerbara blad, som är till hjälp för fade cut. De kan också användas för att trimma polisonger. Andra skallighet Clippers klippa helt enkelt håret nära huvudet, även om vissa skär närmare än andra. Innan du köper en tunnhårig clipper, för konsumenten bör läsa recensioner göra ett välgrundat val.

Skallighet clipper arbetar med ett blad som rör sig fram och tillbaka i baksidan av en kam. När clipper körs genom håret, ställer kammen längden på håret, vilken bladet skär. Blades behöver oljas så de fortsätter att röra sig fram och tillbaka. När de blir torra, inte motorn inte fungerar så bra, och det kunde över värme och stängas av.

  • Manligt håravfall - en vikande hårfäste vid pannan och en kal fläck på baksidan av huvudet - kan orsakas av genetik och låga nivåer av hormonet testosteron.
  • Män med manligt håravfall kan välja att raka av resten av sitt hår och idrotten en helt skalliga huvud.
  • Skallighet Clippers används för att producera en flint.