Använd Amazon Payments för din mobil Commerce Site

May 24

Amazons kraftfulla och flexibla betalnings sökmotor kan användare som redan är bekanta med, och förtroende, till Amazonas varumärket köpa varor från din webbplats med hjälp av deras Amazon kundnummer. Fördelen är att Amazon har etablerat sig som en av de största återförsäljarna på webben, och dess tekniska ryggrad är mycket stark.

Nackdelen är dock att dina kunder måste redan har ett konto hos Amazon; annars, de är tvungna att skapa en när de gör en första betalning.

Använd Amazon Payments för din mobil Commerce Site

Som ni kan se på bilden, är Amazonas varumärket över varje sida (på knapparna, i färgerna, och i typografi), som hjälper dina kunder vet att de har att göra med ett välrenommerat företag - men det innebär också Amazon främjar sig över hela din webbplats.

Men ändå, om du säljer digitala nedladdningar, såsom ringsignaler, MP3, videor eller bilder, är Amazons betalning och prissystem innovativ och robust. Och om du redan säljer dina grejer på Amazon, är det väldigt lätt att integrera de länkar och betalningssystem på din webbplats eftersom kunder som redan har betalats med Amazon på din m-handel butik kan köpa med bara ett klick.

Amazon webbplats har detaljerade instruktioner för både amatörer söker den enklaste lösningen och erfarna utvecklare som vill anpassa.