Vad är Low-Carb Macaroni?

November 24

Low-carb makaroner är en typ av pasta som är speciellt skapat för att innehålla en låg andel smältbara kolhydrater. De flesta standardpastaprodukter, inklusive makaroner, är naturligt kolhydrat tung. Kolhydrater, som ofta kallas helt enkelt som "kolhydrater", inte själva skadligt och kan vara en bra källa för metabolisk energi för människor. Medicinska specialister avråda oftast människor från att konsumera stora mängder kolhydrater, dock citerar potentiella fetma och hjärt hälsorisker. Människor söker low-carb äta alternativ utan att behöva undvika pasta helt ofta väljer denna typ av modifierad makaroner.

Kolhydrater är naturliga ämnen som människor och andra djur kan konvertera till energi. De är vanligast i socker, stärkelse och vete-baserade produkter. Standard makaroner är en vetebaserad pasta som är formad som en liten böjd tub. Tillverkare som producerar låg Carb makaroner produkter använder oftast olika mjölblandningar för att uppnå en nudel som fortfarande ser ut och smakar som makaroner, men innehåller färre kolhydrater.

Merparten av tiden, de substitutioner som gjorts för att skapa low-carb makaroner faktiskt göra produkten mer hälsosam. Olika mjöl och spannmåls substitutioner kan öka matens protein och fiber räkna. Näringsrika fullkorn ofta ersätta raffinerat vete, liksom.

Göra pasta enligt en low-carb recept är oftast dyrare, och slutprodukten är ofta mycket dyrare för konsumenten. Det är inte ovanligt att en låda med låg Carb makaroner kosta dubbla eller tredubbla vad en vanlig låda skulle. En del av detta beror till processen, men en del av det är också driven av marknaden. Att anta en lågkolhydratkost är oftast en fråga om val. Tillverkarna anser ibland low-carb makaroner en lyxprodukt, och prissätta det därefter.

Mycket få medicinska tillstånd kräver patienterna att anta en låg Carb livsstil. Personer som är allergiska mot gluten eller känsliga för raffinerat socker har ofta en slags de facto låg-carb diet, men detta är i allmänhet underordnad betydelse. En låg-carb makaroner är vanligtvis inte ett bra alternativ för personer med kost känslighet, eftersom den fortfarande innehåller både vete och socker i de flesta fall. Den innehåller bara mindre av dem än en vanlig makaroner.

Med hjälp av en låg-carb makaroner är ett bra sätt att arbeta för låg Carb äta. Makaroner är oftast bara en ingrediens i en måltid, dock. Att se till att hela måltiden lever upp till de hälsoegenskaperna hos nudel kräver oftast noggrann granskning av alla ingredienser.

Ost och kött brukar inte innehåller kolhydrater. Såser mycket socker kan upp en maträtt är kolhydrater räkna mycket snabbt, men i vissa fall motverkar carb besparingar på specialiserad makaroner. En låg-carb diet beror på låg socker livsmedel samt livsmedel som minimerar mjöl.

Ibland kommer recept för low-carb makaroner rätter faktiskt inte innehålla någon makaroner alls. Detta är mycket vanligt med makaroner och ost recept. Makaroner och ost är en populär beredning i många delar av världen, men har ett starkt fäste i USA och Kanada. Low-carb diet rådgivare skapar ofta "makaroner" och ost recept som använder squash, blomkål, eller tofu som grossist makaroner substitut. Dessa rätter är ofta kallad low-carb mac och ost, men de har inte egentligen innehåller makaroner alls.

  • En överdriven kolhydratintag kan bidra till fetma och hjärtproblem.