Vad är sena Cruises?

January 21

Sena kryssningar kan vara en budget semester alternativ. När dagen för en kryssning avgång närmar, kryssningsrederier vill fylla alla tillgängliga hytter. Kryssningsrederiernas ofta djupt rabatt normala biljettpriset för att sätta resenärerna i dessa rum och sälja dem som sena kryssningar. De gör det därför resenärerna spendera pengar på drinkar i kasinot, och på kryssning utflykter. Stugorna har redan byggts och bekostas av kryssningsrederiernas, och kostnaden för arbetskraft på kryssningsfartyg är billigt. Så länge det finns resenärer i dessa hytter, kommer sannolikt att tjäna pengar även om de resenärer betalade en spottstyver genom sista-minuten bokning kryssningsrederi.

För den som söker en billig semester, sen kryssningar erbjuder ett alternativ till korta transporter och vistas i billiga hotell eller stugor. Thrifty resenärer som inte dricker, vågspel, eller göra en hel del shopping kan finna att sista-minuten kryssningar spara dem en bunt, som kryssningsrederier inkluderar vanligtvis måltider, underhållning och många ombord aktiviteter i sina biljettpriser. I jämförelse med andra typer av rabatterade resor, kryssningar erbjuder fördelen av att vara allomfattande men ändå låta resenärerna att besöka och turnera olika destinationer i en resa. Som kryssningsfartyget självt erbjuder transport till olika platser, inte resenärer inte ens att hyra en bil eller oroa sig runt.

Sena kryssningar kommer med vissa nackdelar, bland annat brist på val i kryssningsrederi, typ av hytt och destinationer. När du bokar en sen kryssning, resenärer måste köpa vad som finns tillgängligt, inte resan som de vill. Ett annat allvarligt bekymmer för dem som inte bor nära en kryssningshamn är transport till fartyget. Om en sen kryssning är bokad mycket nära sin avresedatum, kan resenärerna har svårt att hitta prisvärda flygresor till avgångshamnen. Detta kan undergräva eventuella besparingar realiserats genom sista minuten-bokning.

Sista-minuten kryssning erbjudanden fungerar ofta bäst för resenärer som bor i närheten av en hamn och som har flexibilitet i sina resplaner. Kunniga resenärer ser på nätet och i lokala tidningar för sena kryssning erbjudanden. Vissa resebyråer även specialiserade på att sälja sena kryssningar, särskilt om den resebyrå ligger nära en populär kryssnings port. Resenärer som seglat på en kryssning linje i det förflutna kan vara lättare att hitta och boka sent kryssning erbjudanden genom att ringa kundtjänst antalet som kryssningsrederi eller få på kryssningsrederi online sändlista.

  • Väntar till sista-minuten att boka en kryssning kan resultera i ett djupt sänkt pris.
  • Ett bekymmer med sena kryssningar är att hitta flygresor till kryssningsfartyg porten sista minuten.