Vad är Cappuccino Coffee?

September 12

En cappuccino är en kaffedrink gjord med espresso och ångad mjölk. Cappuccino är faktiskt en av de svåraste kaffedrycker att göra rätt, kräver skicklighet hos barista som förbereder det. Det finns också stora variationer i vad som säljs som en "cappuccino", beroende på var i världen man är, vilket kan leda till förvirring från besökare som kanske inte får vad de väntade.

Cappuccinos görs genom att hälla en shot espresso i en keramisk kopp, och virvlande ångad mjölk över espresson. Den färdiga drycken kan ha allt från en liten prick av skum i mitten till ett skumskikt som täcker hela drycken. Keramik är klassiskt valts eftersom det håller värmen bra, och den öppna skål koppen underlättar upplevelsen av den som dricker, att låta honom eller henne att smaka smaken av drycken, som traditionellt är ganska stark, och för att få rätt balans av mjölk och kaffe med varje klunk.

I vissa regioner kan cappuccino dammas med kanel eller kakao innan den serveras. Baristas kan också stänga av drycken till ett konstverk genom att noggrant styra häll mjölk, skapa mönster som kan inkludera löv, virvlar runt, och så vidare, beroende på skicklighet barista. Traditionellt är cappuccino serveras frukost, även om många regioner har övergett denna tradition, som erbjuder drycken på alla timmar.

Ursprunget till cappuccino tycks ligga i Italien, betraktas allmänt som hem för komplexa kaffedrinkar. Drycken namnges för Capuchin ordning munkar, som traditionellt bar bruna vanor som liknar en cappuccino i färg. En variation på den dryck som kallas en cappuccino fredo görs med kyld mjölk, vilket skapar en kall dryck. Andra varianter inkluderar den våta eller vit cappuccino och den torra eller mörk cappuccino, uppkallad efter de varierande förhållanden av mjölk och kaffe i drycken.

Många kaféer och kaféer kommer att producera cappuccino i en mängd olika storlekar. Konsumenterna bör vara försiktig med dessa drycker, eftersom de skeva typiskt traditionella förhållandet mellan mjölk och kaffe, skapa en mjölkaktig dryck utan en stark kaffesmak. Det är även svårt att åstadkomma den önskade sammetslen skum när ångande mjölken i fallet med en stor dryck, med skummet blir tjock eller torr snarare än känslig. Att be om en "kort" cappuccino på kaféer som listar drycken efter storlek kan ge en mer traditionell version av denna kaffedrink.

  • En cappuccino.
  • Cappuccino ofta dammas med kanel innan det.
  • Göra espresso är den första delen av crafting en cappuccino.
  • Espresso är traditionellt serveras i små, demitasse-aktiga cuper medan cappuccino kräver en större cup på grund av den extra mjölken.
  • Traditionellt cappuccino serverades med frukost, även om många människor nu njuta av drycken alla tider på dygnet.